Έλληνας ο πρώτος Chef της Ευρώπης!!

Έλληνας ο πρώτος Chef της Ευρώπης!!

Ο Mr. Chef Europe για το 2022, είναι Έλληνας !!

Ο Βασίλης Μπέκας, ο Αρχιμάγειρας της Προεδρίας της Δημοκρατίας κέρδισε μια μεγάλη διάκριση για τη χώρα μας ως Mr. Chef Europe για το 2022.

Την Κυριακή το βράδυ (16/10/22), στη Ντιζόν της Γαλλίας, η καρδιά της υψηλής γαστρονομίας χτύπησε Ελληνικά!!

Οι δημιουργίες του κέρδισαν τους ειδικούς στο 19ο συνέδριο γαστρονομίας CEUCO και τον ανέδειξαν νικητή, ανάμεσα σε πολλούς διαγωνιζόμενους από ολόκληρη την Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα στο :https://www.lay-out.gr/ellinas-o-protos-chef-tis-eyropis/?fbclid=IwAR0R-f0jkT-4MogxlfFel_maWM6B2C3XkC2aJqnqzY0BfyzbCAtKtEOV_cQ

Προηγούμενο άρθροΜπέκας Βασίλης: «Η μαγειρική για μένα είναι ό,τι και η δημιουργία ενός ποιήματος από ένα ποιητή »
Επόμενο άρθροΕΡΤ- Βασίλης Μπέκας: Βραβεύτηκε ως ο καλύτερος σεφ της Ευρώπης για το 2022
ΜΠΕΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Βασίλης Μπέκας Αρχιμάγειρας Προεδρίας Δημοκρατίας Ο αρχιμάγειρας Βασίλης Μπέκας εργάζεται στο Προεδρικό Μέγαρο από το 1994 και έχει μαγειρέψει για όλους τους Προέδρους της Δημοκρατίας, από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή έως σήμερα που στο αξίωμα βρίσκεται η Κατερίνα Σακελαροπούλου. Στην διάρκεια της μακρόχρονης πορείας του, έχει "στρώσει τραπέζι" σε πολλές διεθνείς προσωπικότητες, όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο Μπαράκ Ομπάμα. Έχει επιμεληθεί το μενού του πριγκιπικού γάμου Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, ενώ κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με πρωτοβουλία της Προεδρίας της Δημοκρατίας, προσέφερε 150 μερίδες φαγητού, τρεις φορές την εβδομάδα, στην κοινωνική κουζίνα «Αλλος Ανθρωπος» . Το 2022, στη Ντιζόν της Γαλλίας αναδείχτηκε Mr. Chef Europe για το 2022, ως Καλύτερος Σεφ της Ευρώπης για το 2022, το πλαίσιο του 19ου Συνεδρίου Γαστρονομίας και Οινολογίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.