ΑΡΗΣ ΛΕΜΠΕΣΟΠΟΥΛΟΣ Podcast

Άρης Λεμπεσόπουλος, “Τίποτα δεν μου χαρίστηκε…”

Συνέντευξη του σπουδαίου ηθοποιού Άρη Λεμπεσόπουλου στην Ελπίδα Παπαδανιήλ με αφορμή την θεατρική παράσταση “Οικόπεδα με θέα”..

 

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη του σπουδαίου ηθοποιού με αφορμή την πολύ πετυχημένη θεατρική παράσταση “Οικόπεδο με θέα”.

Το βραβευμένο με Pulitzer έργο του Ντέιβιντ Μάμετ, μετά την απόλυτη επιτυχία στην Αθήνα, έρχεται και στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Κολοσαίον για λίγες παραστάσεις. Οι ήρωες αυτού του ρεαλιστικού και δηκτικού έργου, “Οικόπεδα με θέα”, ανταγωνίζονται μεταξύ τους σκληρά… “όλα εναντίων όλων”…. θα κάνουν τα πάντα, νόμιμα ή μη, για να πουλήσουν τα περισσότερα ακίνητα και να κλείσει η συμφωνία με πάση θυσία….

Ο Γιάννης Μπέζος, ο Άρης Λεμπεσόπουλος, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο Μάκης Παπαδημητρίου μαζί με τους Γιάννη Δρακόπουλο, Γεράσιμο Σκαφίδα και Μάριο Μαριόλο, ανεβαίνουν στη σκηνή του θεάτρου Κολοσσαίον  για να υποδυθούν τέσσερις απελπισμένους μεσίτες που ανταγωνίζονται χωρίς ηθικούς φραγμούς με μότο τη φράση “Πάση θυσία να κλείσει η συμφωνία”. Σκηνοθέτης της παράστασης ο ταλαντούχος Νικορέστης Χανιωτάκης, η μετάφραση είναι του Αντώνη Γαλέου και η πρωτότυπη μουσική του Γιάννη Μαθέ.

 

 

Προηγούμενο άρθροΔιονύσης (Ντένης) Μακρής, “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι συμβαίνει γύρω μου”
Επόμενο άρθροΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΣΠΙΩΤΗΣ Podcast
Παπαδανιήλ Ελπίδα
Η Παπαδανιήλ Ελπίδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ροδολίβος Σερρών. Σπούδασε λογοθεραπεία και ειδική αγωγή. Έκανε τα πρώτα συγγραφικά της βήματα με το παιδικό παραμύθι ¨Εφήμερο, Αναζητώντας το νόημα της ζωή¨ . Αρθρογραφεί στο www.psychology.gr Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός του GRDiscovery Radio και υπεύθυνη του τομέα GRD Arts. Έχει εργαστεί σε δομές του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και παρακολούθησε εκπαιδευτικά προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια του Κεδιβιμ του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.