ΑΣΤΑΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΣΑΚΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Άστατος μέχρι το μεσημέρι με τοπικές βροχές και καταιγίδες (video)

Άστατος θα είναι ο καιρός τουλάχιστον το πρώτο μισό της Παρασκευής σε αρκετές νοτιοδυτικές περιοχές της χώρας αλλά και στην Στερεά και στην Πελοπόννησο.
Στην Πελοπόννησο όπως και στο Νότιο Ιόνιο δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν κάποιες διάσπαρτες καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη χώρα αν και η μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιές, αυτές σιγά σιγά θα δίνουν τη θέση τους σε όλο και μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Στην Αττική το μουντό σκηνικό θα διατηρηθεί κατά τη διάρκεια της Παρασκευής. Η μέρα θα ξεκινήσει με αρκετές συννεφιές και δεν αποκλείεται μέχρι το μεσημέρι να ψιχαλίσει και να βρέξει τοπικά. Μετά το μεσημέρι τα ανοίγματα του καιρού θα αρχίσουν να γίνονται μεγαλύτερα και τα όποια φαινόμενα ασθενή και τοπικά θα εντοπίζεται στις ανατολικές παράκτιες περιοχές. Ο άνεμος θα είναι βορινός στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 10 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη και η κεντρική Μακεδονία το πρωί θα έχουν λίγες τοπικού χαρακτήρα συννεφιές ενώ στην ανατολική και κυρίως στην νοτιοανατολική Χαλκιδική υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές με τη μορφή μπόρας. Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί και θα έχουμε όλο και μεγαλύτερα ανοίγματα ηλιοφάνειας, ο βοριάς θα είναι αναπαίσθητος σχεδόν σε ολόκληρη την κεντρική Μακεδονία εκτός από τα ανοιχτά του θερμαϊκού που δεν αποκλείεται να φτάσει τα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 8 έως τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Προηγούμενο άρθροΔΩΡΕΑΝ RAPID TESTS, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/11
Επόμενο άρθροΣΕΜΙΦΡΕΝΤΟ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ, ELENA’S FOOD TRIPS
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.