ΑρχικήΧωρίς ΚατηγορίαΒράβευσαν τον Τσούκαλη για τη δράση του κατά της αρχαιοκαπηλίας

Βράβευσαν τον Τσούκαλη για τη δράση του κατά της αρχαιοκαπηλίας

-

1
Βράβευσαν τον Τσούκαλη για τη δράση του κατά της αρχαιοκαπηλίας

Μια ξεχωριστή βράβευση έλαβε χώρα στην Αμφίπολη την περασμένη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια του 1ου Συμποσίου Τέχνης, καθώς τιμήθηκε ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης για τη δράση του κατά της αρχαιοκαπηλίας.

Διαβάστε περισσότερα στο

https://www.newsbreak.gr/ellada/363466/vraveysan-ton-tsoykali-gia-ti-drasi-toy-kata-tis-archaiokapilias/

ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ ΕΛΠΙΔΑ
ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ ΕΛΠΙΔΑhttps://kulturosupa.gr/
Η Παπαδανιήλ Ελπίδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ροδολίβος Σερρών. Σπούδασε λογοθεραπεία και ειδική αγωγή. Έκανε τα πρώτα συγγραφικά της βήματα με το παιδικό παραμύθι ¨Εφήμερο, Αναζητώντας το νόημα της ζωή¨ . Αρθρογραφεί στο www.psychology.gr Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός του GRDiscovery Radio και υπεύθυνη του τομέα GRD Arts. Έχει εργαστεί σε δομές του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και παρακολούθησε εκπαιδευτικά προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια του Κεδιβιμ του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

[td_block_1 limit="4" f_header_font_transform="uppercase" ajax_pagination="next_prev" category_id="16" sort="" custom_title="ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ" header_color="#ffffff" header_text_color="#000000" accent_text_color="#8b743d"]