Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΒΡEΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ-ΚΔΑΠ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ

ΒΡEΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ-ΚΔΑΠ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ

-

ΒΡEΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ-ΚΔΑΠ “ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ”

Μετά από μια ακόμη ιδιαίτερη αλλά και δύσκολη χρονιά για όλους μας, ο Βρεφονηπιακός Σταθμός “Ονειρούπολη” προσπάθησε να μεταφέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων στις καρδιές των παιδιών.
Με κατασκευές, με μουσικές και τραγούδια αλλά και γιορτινές δράσεις τα παιδιά βίωσαν τη μαγεία των γιορτών.
Με αφετηρία τη νέα χρονιά ας κοιτάξουμε όλοι μαζί με πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον των παιδιών μας.
Η Διεύθυνση της “Ονειρούπολης” θα βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας, για να πετύχουμε από κοινού το καλύτερο για τα παιδιά μας.
Χρόνια Πολλά!
Ευτυχισμένο το 2022!!

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ
Η αγάπη μας για τα παιδιά και η ανάγκη για την σωστή φροντίδα και διαπαιδαγώγηση τους, μας ώθησε να δημιουργήσουμε την “Ονειρούπολη”.

Η “Ονειρούπολη” είναι ο νέος, πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός στην Ανατολική Θεσσαλονίκη που λειτουργεί επιτυχώς από το φθινόπωρο του 2011. Οι ανάγκες της Ονειρούπολης στεγάζονται σε ένα νεόδμητο κτήριο 450 τ.μ επί της οδού Ατλαντίδος 43Α στην Κ.Τούμπα, εκ των οποίων τα 150τ.μ είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος και φυλασσόμενος εξωτερικός χώρος.
Εκεί τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ομαδικές δραστηριότητες, να παίξουν, να αθληθούν και να δώσουν δημιουργική διέξοδο στην ενεργητικότητα τους, με την επίβλεψη των ειδικευμένων στελεχών μας.
Και για τα μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών δημιουργήθηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών (Κ.Δ.Α.Π) έχοντας ως στόχο την Απασχόληση και Αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών μέσα από μια σειρά Δράσεων με την συμμετοχή έμπειρου στελεχιακού Δυναμικού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Ατλαντίδος 43Α, Κ.Τούμπα,
54454, Θεσσαλονίκη

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
2310 948210

email
info@oneiroupoli.org

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ,ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑ

0
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑ Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, ώρα 21.00 Η Λαϊκή ορχήστρα του πολιτιστικού συλλόγου του Δήμου Κασσανδρείας επανέρχεται με ένα πολύ ιδιαίτερο μουσικό αφιέρωμα...