Αρχική ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΏΝ ΗΘΟΠΟΙΟΙ Γεράσιμος Σκιαδαρέσης : «Έχω βάλει πολλές φορές τον εαυτό μου στο στόχαστρο...

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης : «Έχω βάλει πολλές φορές τον εαυτό μου στο στόχαστρο και τον βαράω ανελέητα…»

-

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης : «Έχω βάλει πολλές φορές τον εαυτό μου στο στόχαστρο και τον βαράω ανελέητα…»

Απλοϊκός, φιλικός και με μια αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μιλάει για τη δουλειά του αλλά και την μεγάλη του αγάπη, την οικογένειά του.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σπούδασε θέατρο και σκηνοθεσία κινηματογράφου στη σχολή Ε. Χατζίκου, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1982. Τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση έχειν συμμετάσχει και πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες και επιτυχημένες παραγωγές. Το 2010 έκανε στην Ιταλία την ταινία «Appartamento ad’ Atene», η οποία στάθηκε η αφορμή για να γίνει ο πρώτος Έλληνας ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε μία σημαντική διεθνή παραγωγή του Netflix -στην ιταλική σειρά «Suburra (Aίμα στη Ρώμη)».

Στο “Μινόρε”, που παίζεται στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αριστοτέλειο, για άλλη μια φορά υποδύεται ένα επιχειρηματία. “Οι ρόλοι του επιχειρηματία με κυνηγάνε λίγο… στο “Μινόρε” ήταν ο μόνος ρόλος που μπορούσα να παίξω γιατί δεν είχε τραγούδι. Δεν είχα επιλογή παρά μόνο τον επιχειρηματία, αν και τον έχω βαρεθεί λίγο σαν ρόλο γιατί το έχω κάνει αρκετές φορές. Είναι ένας ρόλος που πατάει στο σήμερα και ως διαχρονικό τον αντιμετώπισα και εγώ. Πρόκειται για τον άνθρωπο ο οποίος επιβιώνει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και πάντα θα βρίσκεται μέσα στα πράγματα. Είναι ένας ιδιαίτερα γλοιώδης χαρακτήρας, τον οποίο το συναντάμε μέχρι και σήμερα. Για αυτό και στο χαιρετισμό, στο τέλος της παράστασης, ο συγκεκριμένος είναι πλάτη γιατί δηλώνει ότι δεν τελείωσε με αυτή την εποχή, υπάρχει και θα υπάρχει στη συνέχεια σε κάθε συνθήκη”.

Διαβάστε ολοκληρωμένη τη συνέντευξη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση στο https://www.lay-out.gr/gerasimos-skiadaresis-echo-valei-polles-fores-ton-eayto-moy-sto-stochastro-kai-ton-varao-aneleita/

Παπαδανιήλ Ελπίδα
Παπαδανιήλ Ελπίδα
Η Παπαδανιήλ Ελπίδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ροδολίβος Σερρών. Σπούδασε λογοθεραπεία και ειδική αγωγή. Έκανε τα πρώτα συγγραφικά της βήματα με το παιδικό παραμύθι ¨Εφήμερο, Αναζητώντας το νόημα της ζωή¨ . Αρθρογραφεί στο www.psychology.gr Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός του GRDiscovery Radio και υπεύθυνη του τομέα GRD Arts. Έχει εργαστεί σε δομές του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και παρακολούθησε εκπαιδευτικά προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια του Κεδιβιμ του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Διονύσης (Ντένης) Μακρής, “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι...

Δεκάδες Ιστορίες Φύλλο 6 Διονύσης (Ντένης) Μακρής, “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι συμβαίνει γύρω μου" “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι...
EnglishGermanGreekItalianTurkish