Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Διαταραχές Λόγου και Ομιλίας στην προσχολική ηλικία

Διαταραχές Λόγου και Ομιλίας στην προσχολική ηλικία

-

Διαταραχές Λόγου και Ομιλίας στην προσχολική ηλικία

1
Πότε θα πρέπει να ανησυχήσουν οι γονείς και να απευθυνθούν σε κάποιον ειδικό;

της Ελπίδας Παπαδανιήλ,

Οι διαταραχές λόγου και ομιλίας στην προσχολική ηλικία συναντώνται αρκετά συχνά και επηρεάζουν τόσο την την επικοινωνιακή ικανότητα του παιδιού αλλά και την μαθησιακή του πορεία στο σχολείο. Οι επιπτώσεις τους δε στην ψυχική υγεία του παιδιού είναι σημαντικές.

Διαβάστε περισσότερα στο

Διαταραχές Λόγου και Ομιλίας στην προσχολική ηλικία

 

Παπαδανιήλ Ελπίδα
Παπαδανιήλ Ελπίδα
Η Παπαδανιήλ Ελπίδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ροδολίβος Σερρών. Σπούδασε λογοθεραπεία και ειδική αγωγή. Έκανε τα πρώτα συγγραφικά της βήματα με το παιδικό παραμύθι ¨Εφήμερο, Αναζητώντας το νόημα της ζωή¨ . Αρθρογραφεί στο www.psychology.gr Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός του GRDiscovery Radio και υπεύθυνη του τομέα GRD Arts. Έχει εργαστεί σε δομές του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και παρακολούθησε εκπαιδευτικά προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια του Κεδιβιμ του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Διονύσης (Ντένης) Μακρής, “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι...

Δεκάδες Ιστορίες Φύλλο 6 Διονύσης (Ντένης) Μακρής, “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι συμβαίνει γύρω μου" “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι...
EnglishGermanGreekItalianTurkish