Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, 1η θέση στην παγκόσμια κατάταξη ελαιολάδων

Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, 1η θέση στην παγκόσμια κατάταξη ελαιολάδων

-

Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου,

1η θέση στην παγκόσμια κατάταξη ελαιολάδωνΣτην 1η θέση της παγκόσμιας κατάταξης ελαιολάδων του 2022, οι ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

 

3
Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου για την γεύση και την ποιότητα των ελαιολάδων τους, τιμήθηκαν με κορυφαίες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Συγκεκριμένα:
• Με την Νο. 1 θέση στον κόσμο ως εταιρεία – παραγωγός gourmet ελαιολάδων
• Με την 1η,2η,3η και 4η θέση, στα TOP 5 Flavored Oils of the World 2022
• Τα καλύτερα ελαιόλαδα παγκοσμίως στην κατηγορία τους, δημιουργώντας νέα παγκόσμια ρεκόρ πόντων, για το 2022 είναι :
Masterpiece Blend Evoo – 1η θέση 2022 (652.13 pts)
Syllektikon Gourmet Evoo – 2η θέση 2022 (612.63 pts)
Oleoastron Gourmet Evoo – 3η θέση 2022 (612.38 pts)
Flavored Gourmet Enigma – 4η θέση 2022 (606.13 pts)
• Δέκα (10) γαστρονομικά ελαιόλαδα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου κατατάσσονται στο TOP 20 του κόσμου και στα Best Flavored Oils of the Year 2022.


Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως το ελαιόλαδο Masterpiece Blend evoo συμπληρώνοντας 652,13 πόντους, τιμήθηκε με την 1η θέση παγκοσμίως για το 2022 μαζί με ένα νέο ρεκόρ πόντων στην κατηγορία του, όταν το 2021 (στην πρώτη χρονιά κυκλοφορίας του) είχε βραβευτεί με την 2η θέση του κόσμου.
Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου συγκεντρώνοντας 4945.78 πόντους, προσέφεραν το 35 % των συνολικών πόντων που έλαβε η χώρα μας (14264,91) στην κατηγορία Flavored Oils of the World της παγκόσμιας κατάταξης, κατακτώντας έτσι η Ελλάδα την 1η θέση ανάμεσα σε 38 χώρες του κόσμου.
Παράλληλα, στην παγκόσμια κατάταξη ελαιολάδων EVOOWR 2022, οι ελαιώνες Σακελλαρόπουλου τιμήθηκαν για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα τους στην κατηγορία τους, με πολύ υψηλές βαθμολογίες και διακρίσεις. Αναλυτικά :
• Πέντε (5) ελαιόλαδα διακρίνονται με τον τίτλο «Ελαιόλαδα της Χρονιάς 2022» (EVOO of THE YEAR 2022), ανάμεσα σε 18.312 ελαιόλαδα, από 38 χώρες, και πιο συγκεκριμένα τα ελαιόλαδα αυτά είναι:
Φυλλικόν – Βιολογικό Πρωτέλαιο Πρώτης Συγκομιδής
Αγουρέλαιο – Βιολογικό Άθερμο Πρώιμης Συγκομιδής
Αρμονία – Μονοποικιλιακό Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο
Plus Health Multivarietal Green – Εξαιρετικό Παρθένο
Plus Health Multivarietal Blue – Εξαιρετικό Παρθένο
• Το βιολογικό Αγουρέλαιο και το ελαιόλαδο Plus Health Multivarietal Green κατατάχθηκαν στο TOP 100 καλύτερων ελαιολάδων παγκοσμίως (TOP 100 EVOOS of the WORLD 2022). Στο TOP 100 κόσμου έφτασε ως ποσοστό μόνο το 0,5 % από τα 18,312 ελαιόλαδα που συνολικά συμμετείχαν.
• Τα βιολογικά ελαιόλαδα, Φυλλικόν, Αγουρέλαιο και Αρμονία, τιμώνται με το να συμπεριλαμβάνονται στα TOP 15 καλύτερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα Κορωνέϊκης ποικιλίας του κόσμου, για το 2022.
Τα πολυποικιλιακά ελαιόλαδα Plus Health Multivarietal Green και Plus Health Multivarietal Blue  συμπεριλαμβάνονται στα TOP 50 καλύτερα πολυποικιλιακά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα του κόσμου, για το 2022, ανάμεσα σε 1267 ελαιόλαδα της ίδιας κατηγορίας.

4
Τέλος θα πρέπει να γίνει ειδική αναφορά στην επίτευξη μιας πολύ μεγάλης επιβράβευσης ως εταιρεία εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου:
• Κατατάχθηκαν βάσει της παγκόσμιας κατάταξης Evoo World Ranking, στις TOP 20 SOCIETIES of the WORLD 2022, δηλαδή στις είκοσι (20) κορυφαίες εταιρείες παραγωγής εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου του κόσμου, για τέταρτη (4η) συνεχόμενη χρονιά, ανάμεσα σε 1986 εταιρείες – παραγωγούς, από 38 ελαιοπαραγωγικές χώρες.
Οι παραπάνω διακρίσεις, στις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης ελαιολάδων EVOOWR 2022, αποτελούν μια πολύ μεγάλη επιβράβευση, για Έλληνα ελαιοπαραγωγό βιολογικών, για την Σπάρτη Λακωνίας, αλλά κυρίως για την Ελλάδα, καθώς πρωταγωνιστεί στον χάρτη της παγκόσμιας ελαιοκομίας.
Ταυτόχρονα με αυτές τις διακρίσεις υψηλού επιπέδου στην παγκόσμια κατάταξη ελαιολάδων EVOO World Ranking 2022, οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου συμπληρώνουν το μοναδικό αριθμό των 617 διεθνών βραβεύσεων σε αναγνωρισμένους διαγωνισμούς υψηλού κύρους ανά τον κόσμο.
Ο αριθμός αυτός αποτελεί ένα εξελισσόμενο παγκόσμιο ρεκόρ διακρίσεων για Έλληνα ελαιοπαραγωγό που καλλιεργεί, παράγει και τυποποιεί αποκλειστικά τα δικά του βιολογικά ελαιοπροϊόντα (Single Estate & Terroir organic producer).

Περισσότερες Πληροφορίες για τους Βιολογικούς Ελαιώνες Σακεραλλαρόπουλου μπορείτε να αναζητήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.bioarmonia.gr/el/

creatorsofarts
creatorsofartshttps://creatorsofarts.com
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Διονύσης (Ντένης) Μακρής, “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι...

Δεκάδες Ιστορίες Φύλλο 6 Διονύσης (Ντένης) Μακρής, “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι συμβαίνει γύρω μου" “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι...
EnglishGermanGreekItalianTurkish