Εύη Ανδρέου, Bach ο Γάτος

Bach ο Γάτος, Εύη Ανδρέου
Η τέχνη της επικοινωνίας


Ο “Bach ο Γάτος “ είναι ένα ιδιαίτερο βιβλίο επικοινωνίας που στόχο έχει να εισάγει τον αναγνώστη ευχάριστα και ξεκάθαρα στις ιδιαιτερότητες της επικοινωνιακής κουλτούρας και νοοτροπίας…..
Η “συντροφιά” ενός γάτου – ως απαραίτητη συνοχή σε κάθε δράση- αποτελεί μια διαφορετική εμπειρία που ωθεί στην αφομοίωση της συνολικής πληροφορίας με άνεση και απλότητα….
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα οδηγό αποτελεσματικής διαχείρισης σχέσεων, επίτευξης στόχων και προσωπικής ανάπτυξης.
Μέσα στις σελίδες του θα βρείτε πληροφορίες για έννοιες που μας απασχολούν και καθορίζουν τη ζωή μας, όπως συνειδητό, υποσυνείδητο, αξίες και πεποιθήσεις, αντιληπτικά φίλτρα και αισθητηριακά συστήματα, πλάνα δράσης και τεχνικές αποτελεσματικής επικοινωνίας αλλά και αναφορές στη θετική ψυχολογία, στη διαχείριση τοξικών σχέσεων, στις κοινωνικές και συντροφικές σχέσεις, στις σχέσεις γονιού-παιδιού και πολλά πολλά ακόμη!
Πρόκειται για ένα εγχειρίδιο ζωής, έναν οδηγό που με απλή και ξεκάθαρη γραφή προτείνει τρόπους αντιμετώπισης καθημερινών καταστάσεων.

Εύη Ανδρέου
Bach ο Γάτος, Εύη Ανδρέου
Η τέχνη της επικοινωνίας
Σελίδες: 396, Τιμή: 13,90 €
ISBN: 978-618-207-020-8
Εκδόσεις Υδροπλάνο


“Όλοι επικοινωνούμε. Επικοινωνούμε από την ώρα που γεννιόμαστε. Επικοινωνούμε με τον τρόπο που κινούμαστε, τον τρόπο που στεκόμαστε, τον τρόπο που μιλάμε, τον τρόπο που ντυνόμαστε.
Επικοινωνούμε ακόμα και με τον τρόπο που αναπνέουμε.
Το ζήτημα είναι αν επικοινωνούμε αποτελεσματικά και αν λαμβάνουμε την απόκριση που προσδοκούμε στις αλληλεπιδράσεις μας στο εκάστοτε περιβάλλον, το επαγγελματικό, το κοινωνικό, το συντροφικό.
Ο Bach ο γάτος είναι πολύτιμος σύντροφος και οδηγός στο ταξίδι της τέχνης της αποτελεσματικής επικοινωνίας. Μας υπενθυμίζει το πολυδιάστατο της ανθρώπινης ύπαρξης. «Νιαουρίζει» στις βαθύτερες στιβάδες της ψυχής μας, εκεί όπου εδρεύουν πρωτόγονα ένστικτα και συναισθήματα, αξίες, εμπειρίες, πεποιθήσεις, εκεί όπου η λογική σαστίζει.
Μας παρουσιάζει νέες οπτικές και πολλαπλές επιλογές.
Μας οδηγεί σε μια πραγματικότητα που στόχο έχει την προσωπική ανάπτυξη, την επιτυχία και την ευημερία σε όλα τα πλαίσια του επικοινωνιακού φάσματος, σε όλους τους τομείς της ζωής μας”.

Βιογραφικό Συγγραφέα
Εύη Ανδρέου γοητεύεται από καθετί που επίκεντρο έχει τον άνθρωπο. Μέσα από μια μακρά πορεία και αναρίθμητους σταθμούς στη ζωή της -τον αθλητισμό, την ψυχολογία, το θέατρο, τη φιλοσοφία, την κοινωνιολογία τις μικρές και μεγάλες στιγμές της καθημερινότητας-, κρατά πολύτιμες αποσκευές. Αναγνωρίζει ως θεμέλιους λίθους για κάθε ποιοτική αλληλεπίδραση τη βαθιά γνώση και κατανόηση της ανθρώπινης φύσης
και την ανάπτυξη των επικοινωνιακών δεξιοτήτων.
Η τέχνη της αποτελεσματικής επικοινωνίας συνθέτει τον χάρτη για κάθε αφετηρία,
διαδρομή και προορισμό. Μοιράζεται αυτή τη σπουδαία τέχνη μέσα από εργαστήρια, συνεδρίες, ομιλίες, συγγραφές και άλλες δράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.