ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΑΡΑΙΕΣ ΣΥΝΝΕΦΙΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ηλιοφάνεια με αραιές συννεφιές το Σάββατο, Σάκης Αρναούτογλου

Αρκετή ηλιοφάνεια θα έχουμε το επόμενο 24ωρο στις περισσότερες περιοχές της χώρας αλλά και αραιές συννεφιές, οι οποίες κατά διαστήματα και κατά περιόδους θα πυκνώνουν, κυρίως στα πιο ανατολικά και βόρεια τμήματα. Η όποια αστάθεια μεταφέρεται μέσα στη νύχτα και κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στην περιοχή της Κρήτης και κυρίως στα βόρεια και ορεινά τμήματα του νησιού όπου αναμένονται κάποιες τοπικές βροχές.

Στην Αττική οι βόρειοι άνεμοι που θα επικρατήσουν -και οι οποίοι θα είναι πιο ενισχυμένοι στα ανατολικά τμήματα- θα φέρουν κάποιες συννεφιές, οι οποίες τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι πιο πυκνές στις πιο βόρειες κεντρικές και ανατολικές περιοχές του νομού. Όσο θα βαδίζουμε προς το μεσημέρι αυτές οι συννεφιές θα παραμείνουν κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως στις ανατολικές περιοχές του νομού Αττικής ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Στα ορεινά στα βόρεια και στα ανατολικά δεν αποκλείεται οι ριπές του βοριά να φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 10 εώς τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη τις πρωινές ώρες αναμένεται αρκετή ηλιοφάνεια. Κάποια σύννεφα κατά μήκος των βορείων συνόρων της χώρας μας και στα βόρεια, ανατολικά και βορειοανατολικά τμήματα της περιφέρειας της κεντρικής Μακεδονίας σχετικά γρήγορα θα διαλυθούν. Οι βόρειοι άνεμοι θα παραμείνουν ενισχυμένοι κυρίως στα ανοιχτά όπου θα φτάσουν τα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 6 εώς τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Προηγούμενο άρθρο“ΟΙ ΔΟΥΛΕΣ” ΤΟΥ ΖΑΝ ΖΕΝΕ
Επόμενο άρθροΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ;
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.