Αρχική THE ART OF LIVING Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

-

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

 

 

Η έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση: Τοπικά προϊόντα και γεύσεις Ελλάδας» επιστρέφει και πάλι στη Θεσσαλονίκη, στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ στο τόξο της ΧΑΝΘ, από 30 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στην «καρδιά» της πόλης με εννέα ημέρες γεύσεων, γιορτής και θετικής διάθεσης, καθώς δεκάδες παραγωγοί από κάθε γωνιά της κρητικής γης αλλά και από πολλές άλλες περιοχές της χώρας φέρνουν στη Θεσσαλονίκη τα τοπικά προϊόντα που παράγουν.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να προμηθευτούν απευθείας από τους παραγωγούς παραδοσιακές γεύσεις, μεταξύ των οποίων ελαιόλαδο, τυρί, γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, γλυκά, παξιμάδια, τσικουδιά, ρακί κ.ά. ενώ παράλληλα με τη λειτουργία των εκθεσιακών περιπτέρων θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου.

Η είσοδος για τους ενδιαφερόμενους είναι δωρεάν, με δωρεάν πάρκινγκ και οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινές και Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

ΠΗΓΗ: https://www.typosthes.gr/thessaloniki/264559_thessaloniki-i-kriti-plimmyrizei-proionta-kentro-me-dorean-eisodo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

creatorsofarts
creatorsofartshttps://creatorsofarts.com
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Διονύσης (Ντένης) Μακρής, “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι...

Δεκάδες Ιστορίες Φύλλο 6 Διονύσης (Ντένης) Μακρής, “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι συμβαίνει γύρω μου" “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι...
EnglishGermanGreekItalianTurkish