Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Γαστρονομίας Αθήνας στο Cine Άλιμος

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Γαστρονομίας Αθήνας στο Cine Άλιμος

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ο  Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Γαστρονομίας Αθήνας που έλαβε χώρα στο Cine Άλιμος, με διοργανωτές την Περιφέρεια Αττικής, την Glory Films, σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις.

Διαβάστε περισσότερα στο : https://www.chefsclubofattica.com/%CE%B7-%CE%BB%CE%AD%CF%83%CF%87%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%BB-5/

Προηγούμενο άρθροΆγιος Φανούριος, ο σύμμαχός μας στα απολεσθέντα..
Επόμενο άρθροΚάντο να συμβεί Νο5.. Τα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο… τα ζουμερά κορίτσια πάνε παντού!
ΜΠΕΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Βασίλης Μπέκας Αρχιμάγειρας Προεδρίας Δημοκρατίας Ο αρχιμάγειρας Βασίλης Μπέκας εργάζεται στο Προεδρικό Μέγαρο από το 1994 και έχει μαγειρέψει για όλους τους Προέδρους της Δημοκρατίας, από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή έως σήμερα που στο αξίωμα βρίσκεται η Κατερίνα Σακελαροπούλου. Στην διάρκεια της μακρόχρονης πορείας του, έχει "στρώσει τραπέζι" σε πολλές διεθνείς προσωπικότητες, όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο Μπαράκ Ομπάμα. Έχει επιμεληθεί το μενού του πριγκιπικού γάμου Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, ενώ κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με πρωτοβουλία της Προεδρίας της Δημοκρατίας, προσέφερε 150 μερίδες φαγητού, τρεις φορές την εβδομάδα, στην κοινωνική κουζίνα «Αλλος Ανθρωπος» . Το 2022, στη Ντιζόν της Γαλλίας αναδείχτηκε Mr. Chef Europe για το 2022, ως Καλύτερος Σεφ της Ευρώπης για το 2022, το πλαίσιο του 19ου Συνεδρίου Γαστρονομίας και Οινολογίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.