Αρχική ΚΑΝΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ Κάντο να συμβεί Νο5.. Τα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο... τα ζουμερά...

Κάντο να συμβεί Νο5.. Τα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο… τα ζουμερά κορίτσια πάνε παντού!

-

Κάντο να συμβεί Νο 5

Τα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο…

τα ζουμερά κορίτσια πάνε παντού!

αυτοεικόνα, αποδοχή σώματος

Προσωπικά χρειάστηκα πολλά χρόνια για εξοικειωθώ, να γνωρίσω και να αποδεχτώ το σώμα μου. Πάντοτε παραδιδόμουν στον μεγαλύτερο εχθρό του, τα μάτια των άλλων…..

Έτσι άρχισα να κακοποιώ το σώμα μου, να το εκδικούμαι για αυτά τα παραπανίσια κιλά που μου στερούσαν τις παρέες, τον έρωτα και τα στιλάτα, κομψά ρούχα. Όσο περισσότερο ζυγιζόμουν, τόσο ανέβαινε ο δείκτης της ζυγαριάς. Η κατάστασή μου, σύμφωνα με τις προσωπικές μου εκτιμήσεις, ήταν απελπιστική! Χρειαζόμουν άμεση βοήθεια και υποστήριξη.

Διαβάστε περισσότερα στο:

https://www.psychology.gr/psychogenis-voulimia/6920-ta-kala-koritsia-pane-ston-paradeiso-ta-zoumera-koritsia-pane-pantoy.html?fbclid=IwAR20Z3Nof1MPk4EOCosuk6rR4YCI4j2JxFsEEOowH7CoQNy2-OrCeZwfpqo

 

 

 

Παπαδανιήλ Ελπίδα
Παπαδανιήλ Ελπίδα
Η Παπαδανιήλ Ελπίδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ροδολίβος Σερρών. Σπούδασε λογοθεραπεία και ειδική αγωγή. Έκανε τα πρώτα συγγραφικά της βήματα με το παιδικό παραμύθι ¨Εφήμερο, Αναζητώντας το νόημα της ζωή¨ . Αρθρογραφεί στο www.psychology.gr Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός του GRDiscovery Radio και υπεύθυνη του τομέα GRD Arts. Έχει εργαστεί σε δομές του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και παρακολούθησε εκπαιδευτικά προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια του Κεδιβιμ του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Διονύσης (Ντένης) Μακρής, “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι...

Δεκάδες Ιστορίες Φύλλο 6 Διονύσης (Ντένης) Μακρής, “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι συμβαίνει γύρω μου" “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι...
EnglishGermanGreekItalianTurkish