“ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΙ”, ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ

“ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΙ”

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ

Μια υπέροχη ιστορία υπαρξιακής αναζήτησης, ανάμεσα σε έναν σπουδαίο καθηγητή κι έναν ανήσυχο μαθητή, που εξελίσσεται στο χρόνο, αμφισβητώντας τα στερεότυπα και ανακαλύπτοντας τις σημαντικές αξίες της της ζωής, σε σκηνοθεσία ΝΙΚΟΡΕΣΤΗ ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ.
Ο Γρηγόρης Βαλτινόςεπανέρχεται δυναμικά φέτος το Χειμώνα στα θεατρικά δρώμενα με τον ρόλο του Morrie Schwartz, που του χάρισε το Βραβείο Πρώτου Ανδρικού Ρόλου (2019) .
Επί σκηνής συναντά για ακόμη μια φορά τον πολυτάλαντο Γιάννη Σαρακατσάνη, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νικορέστης Χανιωτάκης.
Το παγκόσμιο best sellerτου Mitch Albom «ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΙ» στο θέατρο Αριστοτέλειο.

Προηγούμενο άρθροΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ
Επόμενο άρθροΠΥΚΝΕΣ ΣΥΝΝΕΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.