ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΙΜΟΥΛΗ ΣΤΙΣ “ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ”


Η ταλαντούχα Μαριάννα Κιμούλη μαγεύει στη νέα σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1+, που προβάλλεται ήδη από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στον ΑΝΤ1.
Η Μαριάννα Κιμούλη υποδύεται με πειστικότητα και ερμηνευτική δύναμη τη Μαρίκα Πολύζου, τη μεγαλύτερη από τις τέσσερις αδερφές που λειτουργεί ως «δεύτερη μάνα».
Η ταλαντούχα ηθοποιός ερωτηθείσα για το πατέρα της είχε πει σε συνέντευξη της – μεταξύ άλλων – τα εξής: «Ο πατέρας μου, όταν του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, μου είπε «καλή τύχη» και να έχω αντοχή… Μου κάνει κριτική μόνο όταν του το ζητήσω εγώ. Νιώθω τυχερή που έχω έναν άνθρωπο τέτοιο, ακόμα κι αν διαφωνώ μαζί του».
Από την πλευρά του ο Γιώργος Κιμούλης είχε πει για την κόρη του “Η κόρη μου έχει τη δική της ζωή. Είναι αυτόνομο πλάσμα. Μαζί σχεδόν μεγαλώσαμε. Ο όρος “συγκατοικώ” με την κόρη μου σημαίνει ότι είναι αυτόνομο πλάσμα αλλά παλεύεις να μη φέρει αυτή η σχέση ίχνος κτητικότητας. Δεν είμαι περήφανος για εκείνη, αλλά χαίρομαι. Γιατί και πάλι, η περηφάνια φέρει μια κτητικότητα του γονιού προς το παιδί, σαν να λέει “το παιδί μου πετυχαίνει και αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου”. Είναι λίγο τσιγκούνικο. Το να είσαι ευτυχισμένος για την επιτυχία ενός πλάσματος, ναι. Το να είσαι περήφανος σημαίνει κρυφά ότι είσαι…”.

Διαβάστε περισσότερα στο: https://youfly.com/tileorasi/psychokores-klevei-tin-parastasi-i-kori-tou-giorgou-kimouli/?https://youfly.com/?utm_source=onesignal&utm_medium=webpush&utm_campaign=webpush