Κορονοϊός: «Η δική μου Σπιναλόγκα»

Κορονοϊός: «Η δική μου Σπιναλόγκα»

Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» Αττική, Θεσσαλονίκη – Ο χάρτης των κρουσμάτων - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Η μαρτυρία του πενηντάχρονου ασθενή που βγήκε νικητής από αυτή τη μάχη με τον κορονοϊό καθηλώνει με τις λεπτομέρειες που αποκαλύπτει. Ο Γ. κέρδισε τη μάχη, ο πόλεμος όμως έξω συνεχίζεται ακόμη…

«Ο θάλαμός μου ήταν η δική μου Σπιναλόγκα», έτσι ξεκινά να μας αφηγείται τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό ένας 50χρονος άνδρας από τη Θεσσαλονίκη. Απομόνωση, σιωπή, πόνος και φόβος. «Θα τα καταφέρω; Θα μπορέσω να ξαναδώ τους δικούς μου ανθρώπους, τους φίλους μου;» σκέψεις γεμάτες αγωνία και θλίψη.

Διαβάστε περισσότερα

Κορωνοιός: «Η δική μου Σπιναλόγκα»

 

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη, η Σπιναλόγκα του Βορρά…
Επόμενο άρθροΤο καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη μυρίζει θέατρο και μουσική…
ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ ΕΛΠΙΔΑ
Η Παπαδανιήλ Ελπίδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ροδολίβος Σερρών. Σπούδασε λογοθεραπεία και ειδική αγωγή. Έκανε τα πρώτα συγγραφικά της βήματα με το παιδικό παραμύθι ¨Εφήμερο, Αναζητώντας το νόημα της ζωή¨ . Αρθρογραφεί στο www.psychology.gr Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός του GRDiscovery Radio και υπεύθυνη του τομέα GRD Arts. Έχει εργαστεί σε δομές του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και παρακολούθησε εκπαιδευτικά προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια του Κεδιβιμ του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.