«ΛάΣΠΗ», Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης

«ΛάΣΠΗ», Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης

«ΛάΣΠΗ», του πολυβραβευμένου συγγραφέα Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη. Ένα έργο για τη – διαρκή – ανθρώπινη ανάγκη για αληθινή επαφή.

Από 14 Ιανουαρίου στο θέατρο Φούρνος

Το θεατρικό έργο «ΛάΣΠΗ» του πολυβραβευμένου συγγραφέα Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη έρχεται στα μέσα Ιανουαρίου, σε σκηνοθεσία του νέου αλλά έμπειρου σκηνοθέτη Ευθύμη Χρήστου, με πρωταγωνιστές τους Μαρία Ζορμπά, Χρήστο Καπενή και Μιράντα Ζησιμοπούλου. 
Πιο συγκεκριμένα το έργο κάνει πρεμιέρα στις 14/1/23 και κάθε Σάββατο και Κυριακή για 16 μόνο παραστάσεις στο θέατρο Φούρνος με την υποστήριξη της ΑΜΚΕ Ανεμοδείκτης και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Πρόκειται για τη δεύτερη συνεργασία του σκηνοθέτη με τη σπουδαία ηθοποιό Μαρία Ζορμπά, μετά την παράσταση «Vincent- Αίμα στο χιόνι» που με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε για δύο συνεχόμενες χρονιές στην Αμαξοστοιχία Θέατρο το Τρένο στο
Ρουφ.
Αυτή τη φορά, καθώς μένουν σταθεροί στην επιλογή ανθρωποκεντρικής – κοινωνικής θεματολογίας, έρχονται αντιμέτωποι με ένα σύγχρονο ελληνικό έργο.
Στην «ΛάΣΠΗ» ο συγγραφέας οδηγώντας τα πρόσωπα του έργου σε μια συνεχή αντιστροφή ρόλων – και σε συνειδητά ή υποσυνείδητα παιχνίδια εξουσίας – καταφέρνει μια τεταμένη ατμόσφαιρα ψυχολογικού θρίλερ.

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στα social media της παράστασης:
Facebook:
https://www.facebook.com/vincentbyridley/
Instagram: 
https://instagram.com/laspi_fournos_theater?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Και στο site του θεάτρου φούρνος: 

Αρχική

Προηγούμενο άρθροThestival.gr Βασίλης Μπέκας σεφ Προεδρίας της Δημοκρατίας
Επόμενο άρθροΕλαιώνες Σακελλαρόπουλου, 1η θέση στην παγκόσμια κατάταξη ελαιολάδων
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.