Αρχική ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΏΝ ΗΘΟΠΟΙΟΙ «ΛάΣΠΗ», Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης

«ΛάΣΠΗ», Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης

-

«ΛάΣΠΗ», Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης

2
Από 14 Ιανουαρίου στο θέατρο Φούρνος

Το θεατρικό έργο «ΛάΣΠΗ» του πολυβραβευμένου συγγραφέα Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη έρχεται στα μέσα Ιανουαρίου, σε σκηνοθεσία του νέου αλλά έμπειρου σκηνοθέτη Ευθύμη Χρήστου, με πρωταγωνιστές τους Μαρία Ζορμπά, Χρήστο Καπενή και Μιράντα Ζησιμοπούλου. 
Πιο συγκεκριμένα το έργο κάνει πρεμιέρα στις 14/1/23 και κάθε Σάββατο και Κυριακή για 16 μόνο παραστάσεις στο θέατρο Φούρνος με την υποστήριξη της ΑΜΚΕ Ανεμοδείκτης και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Πρόκειται για τη δεύτερη συνεργασία του σκηνοθέτη με τη σπουδαία ηθοποιό Μαρία Ζορμπά, μετά την παράσταση «Vincent- Αίμα στο χιόνι» που με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε για δύο συνεχόμενες χρονιές στην Αμαξοστοιχία Θέατρο το Τρένο στο
Ρουφ.
Αυτή τη φορά, καθώς μένουν σταθεροί στην επιλογή ανθρωποκεντρικής – κοινωνικής θεματολογίας, έρχονται αντιμέτωποι με ένα σύγχρονο ελληνικό έργο.
Στην «ΛάΣΠΗ» ο συγγραφέας οδηγώντας τα πρόσωπα του έργου σε μια συνεχή αντιστροφή ρόλων – και σε συνειδητά ή υποσυνείδητα παιχνίδια εξουσίας – καταφέρνει μια τεταμένη ατμόσφαιρα ψυχολογικού θρίλερ.

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στα social media της παράστασης:
Facebook:
https://www.facebook.com/vincentbyridley/
Instagram: 
https://instagram.com/laspi_fournos_theater?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Και στο site του θεάτρου φούρνος: 

Αρχική

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ,ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑ

0
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑ Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, ώρα 21.00 Η Λαϊκή ορχήστρα του πολιτιστικού συλλόγου του Δήμου Κασσανδρείας επανέρχεται με ένα πολύ ιδιαίτερο μουσικό αφιέρωμα...