ΜΥΡΙΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Μύρισε Χριστούγεννα στα Τρίκαλα

Στις 3 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες του ο “Μύλος των Ξωτικών” στα Τρίκαλα με θέμα τον «Θρύλο του Ιππότη των Χριστουγέννων».

Ο Γιάννης Κωτούλας, πρόεδρος του e-trikala μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «με νέα ματιά» για την καθιερωμένη εορτή την οποία περιμένουν μικροί και μεγάλοι. «Φέτος ο Άη Βασίλης θα έρθει ντυμένος στα πράσινα», δήλωσε ο κ. Κωτούλας και όπως εξήγησε η αλλαγή αυτή στην παραδοσιακή αμφίεση του Άη Βασίλη έγινε για να ευαισθητοποιήσει παιδιά και γονείς για τα θέματα του περιβάλλοντος.

Το παραμυθένιο Κάστρο που δημιούργησε ο Άη Βασίλης με τα ξωτικά θα μας συντροφεύσουν τα φετινά Χριστούγεννα στην πόλη των Τρικάλων. Φέτος το θεματικό πάρκο θα λειτουργήσει μόνο στους εξωτερικούς χώρους, για εμβολιασμένους και νοσήσαντες, ενώ οι μικροί φίλοι θα εισέρχονται με την επίδειξη του self test.

ΠΗΓΗ:Μύρισε Χριστούγεννα στα Τρίκαλα: Αντίστροφη μέτρηση για τον Μύλο των ξωτικών (video) – ertnews.gr

Προηγούμενο άρθροΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Επόμενο άρθροΔΩΡΕΑΝ RAPID TESTS, ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.