Αρχική ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΥΡΙΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΜΥΡΙΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

-

Μύρισε Χριστούγεννα στα Τρίκαλα

Στις 3 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες του ο “Μύλος των Ξωτικών” στα Τρίκαλα με θέμα τον «Θρύλο του Ιππότη των Χριστουγέννων».

Ο Γιάννης Κωτούλας, πρόεδρος του e-trikala μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «με νέα ματιά» για την καθιερωμένη εορτή την οποία περιμένουν μικροί και μεγάλοι. «Φέτος ο Άη Βασίλης θα έρθει ντυμένος στα πράσινα», δήλωσε ο κ. Κωτούλας και όπως εξήγησε η αλλαγή αυτή στην παραδοσιακή αμφίεση του Άη Βασίλη έγινε για να ευαισθητοποιήσει παιδιά και γονείς για τα θέματα του περιβάλλοντος.

Το παραμυθένιο Κάστρο που δημιούργησε ο Άη Βασίλης με τα ξωτικά θα μας συντροφεύσουν τα φετινά Χριστούγεννα στην πόλη των Τρικάλων. Φέτος το θεματικό πάρκο θα λειτουργήσει μόνο στους εξωτερικούς χώρους, για εμβολιασμένους και νοσήσαντες, ενώ οι μικροί φίλοι θα εισέρχονται με την επίδειξη του self test.

ΠΗΓΗ:Μύρισε Χριστούγεννα στα Τρίκαλα: Αντίστροφη μέτρηση για τον Μύλο των ξωτικών (video) – ertnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ,ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑ

0
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑ Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, ώρα 21.00 Η Λαϊκή ορχήστρα του πολιτιστικού συλλόγου του Δήμου Κασσανδρείας επανέρχεται με ένα πολύ ιδιαίτερο μουσικό αφιέρωμα...