Ο αρχιμάγειρας της Προεδρίας, Β. Μπέκας βραβεύτηκε ως Καλύτερος Σεφ της Ευρώπης για το 2022

Ο αρχιμάγειρας της Προεδρίας, Β. Μπέκας βραβεύτηκε ως Καλύτερος Σεφ της Ευρώπης για το 2022

Ο Βασίλης Μπέκας αρχιμάγειρας της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας, είναι εδώ και λίγες ημέρες ο καλύτερος σεφ της Ευρώπης για το 22. Βραβεύτηκε στο πλαίσιο του 19ου Συνεδρίου Γαστρονομίας και Οινολογίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στη Ντιζόν της Γαλλίας, όπου η χώρα μας διακρίθηκε με δύο ακόμη βραβεία.

Διαβάστε περισσότερα στο : https://www.inewsgr.com/305/o-archimageiras-tis-proedrias-vasilis-bekas-vraveftike-os-kalyteros-sef-tis-evropis-gia-to-22.htm

Προηγούμενο άρθροΕΡΤ- Βασίλης Μπέκας: Βραβεύτηκε ως ο καλύτερος σεφ της Ευρώπης για το 2022
Επόμενο άρθροΟ αρχιμάγειρας της Προεδρίας, Β. Μπέκας βραβεύτηκε ως Καλύτερος Σεφ της Ευρώπης για το 2022
ΜΠΕΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Βασίλης Μπέκας Αρχιμάγειρας Προεδρίας Δημοκρατίας Ο αρχιμάγειρας Βασίλης Μπέκας εργάζεται στο Προεδρικό Μέγαρο από το 1994 και έχει μαγειρέψει για όλους τους Προέδρους της Δημοκρατίας, από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή έως σήμερα που στο αξίωμα βρίσκεται η Κατερίνα Σακελαροπούλου. Στην διάρκεια της μακρόχρονης πορείας του, έχει "στρώσει τραπέζι" σε πολλές διεθνείς προσωπικότητες, όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο Μπαράκ Ομπάμα. Έχει επιμεληθεί το μενού του πριγκιπικού γάμου Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, ενώ κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με πρωτοβουλία της Προεδρίας της Δημοκρατίας, προσέφερε 150 μερίδες φαγητού, τρεις φορές την εβδομάδα, στην κοινωνική κουζίνα «Αλλος Ανθρωπος» . Το 2022, στη Ντιζόν της Γαλλίας αναδείχτηκε Mr. Chef Europe για το 2022, ως Καλύτερος Σεφ της Ευρώπης για το 2022, το πλαίσιο του 19ου Συνεδρίου Γαστρονομίας και Οινολογίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.