Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ
‘’Δώσε μου λιγάκι ουρανό ‘’
Καλοκαιρινή περιοδεία
Τετάρτη 30 Αυγούστου

Ο Γιάννης Πάριος μετά τις συνεχόμενες sold out εμφανίσεις του, το φετινό χειμώνα, έρχεται να μας χαρίσει μαγικές καλοκαιρινές βραδιές με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.
Ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής και συνθέτης, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας θα εμφανιστεί στο Κιλκίς, στο θέατρο Λόφου την Τρίτη 29 Αυγούστου και στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Γης την Τετάρτη 30 Αυγούστου, με αποσκευές τα τραγούδια πενήντα πέντε χρόνων και μια ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών.
Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνή του και τις μοναδικές ερμηνείες του έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος ανεξίτηλα στη συνείδηση του κοινού, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει. Πάντα με μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, κατάφερε να έχει μια συγκινητική απήχηση στον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι κάθε του δίσκος έχει γίνει χρυσός ή πλατινένιος.
Ο τροβαδούρος του έρωτα θα μας χαρίσει βραδιές γεμάτες συγκίνηση, δείχνοντάς μας για ακόμη μια φορά τον πιο ‘’γλυκό’’ τρόπο καταστροφής…..

‘’Στο κάτω κάτω της γραφής αξίζει να καταστραφείς
και ως το θάνατο να πας για μια γυναίκα που αγαπάς ….’’

Ο Γιάννης Πάριος μας περιμένει να τραγουδήσουμε μαζί του τις αμέτρητες παλιές και νέες του επιτυχίες! Μαζί του θα ταξιδέψουμε, θα ερωτευτούμε, θα ονειρευτούμε και θα νοσταλγήσουμε.

Info
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ–«Δώσε μου λιγάκι ουρανό»
Καλοκαιρινή περιοδεία
Κιλκίς, θέατρο Λόφου
Τρίτη 29 Αυγούστου, 21:30
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 20€

Θεσσαλονίκη, θέατρο Γης
Τετάρτη 30 Αυγούστου, 21:30
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 20€

Εισιτήρια προπωλούνται
Online: https://www.viva.gr/tickets/music/giannis-parios-dose-mou-ligaki-ourano-1/
Φυσικάσημεία:ΚαταστήματαNova, Public, MediaMarkt
Τηλεφωνικά στο 2109213310

Προηγούμενο άρθροΕΦΥΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ, Η “ΨΥΧΗ” ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επόμενο άρθρο“ΟΙΔΙΠΟΥΣ ΕΠΙ ΚΟΛΩΝΩ” ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΑΛΕΙΦΟ
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.