Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΒΝΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕ COMEDY CLUB

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΒΝΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕ COMEDY CLUB

Το ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕ COMEDY CLUB υποδέχεται στη σκηνή του, για μια και μοναδική βραδιά, όχι απλά έναν κωμικό, αλλά τον κωμικό που ξεκίνησε πρώτος να κάνει stand up comedy στην Ελλάδα: Τον Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο, που φέτος κλείνει τα 30 του χρόνια στην κωμωδία και το γιορτάζει με μια απολαυστική μεγάλη παράσταση, με τον τίτλο: “30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + tips”.

Με τα καλύτερα κείμενά του, αλλά και κείμενα που άφησαν εποχή, όπως η Αράχωβα και το περίφημο: “τι έχεις αγάπη μου; – τίποτα.” Φυσικά δε λείπουν οι σατιρικές πινελιές για σύγχρονα θέματα που με το καυστικό του χιούμορ πάντα αναδεικνύει ο Κωνσταντίνος! Μετά από το κυρίως δείπνο, έρχεται το… επιδόρπιο, τα… tips! Ο Κων/νος Ραβνιωτόπουλος θα μοιραστεί με τους θεατές διάφορα ευτράπελα που συνέβησαν σε αυτά τα 30 χρόνια και που δεν έχουν ειπωθεί ΠΟΤΕ μέχρι σήμερα! Όπως: γιατί μπέρδεψε κωμικό με… χειρούργο, τι γύρευε ένα… κρεβάτι σε ουζερί που θα έκανε παράσταση! Πως αντί για παράσταση, νόμιζε ότι έπεσε θύμα… απαγωγής! πως βρέθηκε σε τόπο εξορίας του Μίκη Θεοδωράκη, γιατί τον σταμάτησε ο… Άδωνις Γεωργιάδης, το μυστικό της… Αστυπάλαιας, κ.α. μετατρέποντας έτσι τη παράσταση σε ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ, καθώς το χιούμορ εναλλάσσεται με την ιστορία, η ιστορία με τα καταιγιστικά αστεία και τα αστεία με την πραγματικότητα!

Που; ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕ COMEDY CLUB
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΟΡΥΖΗ 4 ΑΘΗΝΑ
ΠΟΤΕ; ΣΑΒΒΑΤΟ 18 Δεκεμβρίου
ΕΝΑΡΞΗ: 9 μ.μ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 100΄ +
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 ευρώ,
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 921 5740
Η παράσταση είναι covid free (πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης)

Προηγούμενο άρθροΘΕΑΤΡΟ ΦΑΡΓΚΑΝΗ, ” ΘΗΛΙΑ”
Επόμενο άρθροΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ, ELENA’S FOOD TRIPS
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.