Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023
ΔΕΥΕΤΕΡΑ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Τραγούδι: Ιουλία Καραπατάκη, Πέτρος Μάλαμας
Ο Σωκράτης Mάλαμας συνεχίζει τις καλοκαιρινές του συναυλίες και μας περιμένει στο Αμφιθέατρο Ν.Μουδανιών – Φεστιβάλ Θάλασσας – την Δευτέρα 14 Αυγούστου.
Με την Ιουλία Καραπατάκη, τον Πέτρο Μάλαμα και τη μπάντα του θα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα έχει όλα όσα αγαπάμε από τον Σωκράτη αλλά και επιλογές από όσα αγαπάει κι εκείνος από την ελληνική δισκογραφία και δεν έχει σταματήσει να τραγουδάει όλα αυτά τα χρόνια. Με τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Κυριάκο Ταπάκη στο λαούτο και στο μπουζούκι, τον Κλέωνα Αντωνίου στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Καλογιάννη Βεράνη στο βιολί και στην τρομπέτα, το Νίκο Μαγνήσαλη στα τύμπανα τον Άκη Κατσουπάκη στα πλήκτρα τον Γιάννη Μάλαμα στα κρουστά.

Επιστροφή στους ανοιχτούς χώρους και…ραντεβού στις πιο ωραίες συναυλίες, αυτές του
Σωκράτη Μάλαμα.

Ηχοληψία:
Παναγιώτης Ηλιόπουλος – Τίτος Καργιωτάκης
Φωτισμοί: Χρήστος Λαζαρίδης
Υπεύθυνος Σκηνής: Δημήτρης Κατέβας
Οι πόρτες ανοίγουν 19:30
Ώρα έναρξης 21:00
Παραγωγή – Management: Novel Vox
Προπώληση : viva.gr & σημεία προπώλησης : Βιβλιοπωλείο Γεωργίου κεντρική πλ.
Μουδανιών και πρακτορείο τύπου κεντρική πλ. Ν.Μουδανιών

Προηγούμενο άρθρο“PARIS-ISTANBUL”, ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ ORIENT EXPRESS
Επόμενο άρθρο«ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΠΕΠΠΑ» ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.