ΑρχικήΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣΣΑΚΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ- ΕΡΧΕΤΑΙ ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΑΚΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ- ΕΡΧΕΤΑΙ ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

-

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται ψυχρή εισβολή στην Ευρώπη – Τα δεδομένα για την Ελλάδα

 

Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε στο δελτίο καιρού στην κρατική τηλεόραση: «Βλέποντας τη θερμή γλώσσα, όπως τη λέω, που θα φτάσει μέχρι και τη Μαύρη Θάλασσα, στα πιο κεντρικά, βόρεια και δυτικά τμήματα της Ευρώπης θα κατέβει μια ψυχρή μάζα μέχρι και την Ιβηρική Χερσόνησο και τη Δυτική Μεσόγειο».

Κυρίως από εβδομάδα, προς τα μέσα, «επίκειται μια ψυχρή εισβολή σε αρκετές περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Θα δούμε αν θα μας επηρεάσει, θα το δούμε τα επόμενα 24ωρα αυτό», συνέχισε.

ΠΗΓΗ: https://www.newsit.gr/ellada/kairos-arnaoutoglou-erxetai-psyxri-eisvoli-stin-eyropi-ta-dedomena-gia-tin-ellada/3400268/

creatorsofarts
creatorsofartshttps://creatorsofarts.com
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

[td_block_1 limit="4" f_header_font_transform="uppercase" ajax_pagination="next_prev" category_id="16" sort="" custom_title="ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ" header_color="#ffffff" header_text_color="#000000" accent_text_color="#8b743d"]