Αρχική ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΏΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑ

-

Η Χρύσα Θυμιοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία το 1981. Γόνος πολύτεκνης οικογένειας, η τρίτη κατά σειρά από τα τέσσερα παιδιά, γαλουχημένη με ήθη και αξίες για τη ζωή από την οικογένεια της, «κληρονομώντας το καλλιτεχνικό γονίδιο από τον πατέρα της», όπως μας αναφέρει η ίδια.
Από μικρή αγαπούσε τους συνανθρώπους και πάντα ήθελε να προσφέρει ότι μπορούσε μέσα από την καρδιά της, για αυτό και στο διάβα των σπουδών της επέλεξε να σπουδάσει νοσηλευτική.
Η αγάπη της για τις τέχνες την έφερε στην πρωτεύουσα πριν λίγα χρόνια. Από τότε που θυμάται τον εαυτό της πάντα ένιωθε μέσα της το άσβεστο πυρ για το θέατρο. Από το 2003-2010 πρωταγωνίστησε σε επτά θεατρικές παραστάσεις στο ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης του ερασιτεχνικού θεάτρου, καθώς επίσης συμμετείχε ως ιέρεια στα Θερμοπύλεια 2009 και ως Λάμια στο κάστρο της Λαμίας στην άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας 2004.
Άλλη μια μεγάλη αγάπη της είναι το τραγούδι.
Στα μέσα του 2018 έως και σήμερα άρχισε να γράφει μικρές νουβέλες ταξιδεύοντας τους αναγνώστες μέσα από διηγήματα, θεατρικούς μονολόγους, στίχους, πεζά κείμενα και αποφθέγματα.
Το 2019 εκδόθηκαν τα δύο πρώτα της βιβλία με τίτλο: Κυοφορία συναισθημάτων και Καλπάζουσας μορφής έρωτας, εκδόσεις Όστρια. Σε λίγο καιρό θα εκδοθεί η τρίτη της κατά σειρά νουβέλα με τίτλο ¨Το μενταγιόν της πεταλούδας¨.

Email apithanixrysa@gmail.com

Facebook https://www.facebook.com/xrysa.thimiopoulou.3

 

 

Θυμιοπούλου Χρύσα
Θυμιοπούλου Χρύσα
Η Χρύσα Θυμιοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία το 1981. Γόνος πολύτεκνης οικογένειας, η τρίτη κατά σειρά από τα τέσσερα παιδιά, γαλουχημένη με ήθη και αξίες για τη ζωή από την οικογένεια της, «κληρονομώντας το καλλιτεχνικό γονίδιο από τον πατέρα της», όπως μας αναφέρει η ίδια. Από μικρή αγαπούσε τους συνανθρώπους και πάντα ήθελε να προσφέρει ότι μπορούσε μέσα από την καρδιά της, για αυτό και στο διάβα των σπουδών της επέλεξε να σπουδάσει νοσηλευτική. Η αγάπη της για τις τέχνες την έφερε στην πρωτεύουσα πριν λίγα χρόνια. Από τότε που θυμάται τον εαυτό της πάντα ένιωθε μέσα της το άσβεστο πυρ για το θέατρο. Από το 2003-2010 πρωταγωνίστησε σε επτά θεατρικές παραστάσεις στο ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης του ερασιτεχνικού θεάτρου, καθώς επίσης συμμετείχε ως ιέρεια στα Θερμοπύλεια 2009 και ως Λάμια στο κάστρο της Λαμίας στην άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας 2004. Άλλη μια μεγάλη αγάπη της είναι το τραγούδι. Στα μέσα του 2018 έως και σήμερα άρχισε να γράφει μικρές νουβέλες ταξιδεύοντας τους αναγνώστες μέσα από διηγήματα, θεατρικούς μονολόγους, στίχους, πεζά κείμενα και αποφθέγματα. Το 2019 εκδόθηκαν τα δύο πρώτα της βιβλία με τίτλο: Κυοφορία συναισθημάτων και Καλπάζουσας μορφής έρωτας, εκδόσεις Όστρια. Σε λίγο καιρό θα εκδοθεί η τρίτη της κατά σειρά νουβέλα με τίτλο ¨Το μενταγιόν της πεταλούδας¨.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Διονύσης (Ντένης) Μακρής, “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι...

Δεκάδες Ιστορίες Φύλλο 6 Διονύσης (Ντένης) Μακρής, “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι συμβαίνει γύρω μου" “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι...
EnglishGermanGreekItalianTurkish