Αρχική ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΏΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΓΙΩΤΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΓΙΩΤΑ

-

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο κοριτσιών. Για πολλά χρόνια υπήρξε έμπορος και ασφαλιστική σύμβουλος όμως η αγάπη της για την τέχνη την κέρδισε από παιδί και ασχολείται ενεργά με τη ζωγραφική. Μαθήτευσε σε ιδιωτική σχολή καθώς και στο Μιλάνο της Ιταλίας δίπλα στον φίλο της και εικαστικό Tony Rosapinta. Τα έργα της είναι εμπνευσμένα από την ποίηση που γράφει η ίδια αποτυπώνοντας έτσι τις σκέψεις της στον καμβά. Οι ατομικές εκθέσεις της στη Θεσσαλονίκη και στο Ροδολίβος Σερρών έδειχναν ξεκάθαρα την ευαισθησία της στους ανθρώπους στα ζώα και στη φύση. Έλαβε μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με κορυφαία στο City Hall στο Τορόντο του Καναδά όπου και βραβεύτηκε. Συγκινητική στιγμή της ζωής της ήταν όταν τιμήθηκε από τον Σύλλογο Θεσσαλονικέων στην αίθουσα της Πανμακεδονικής δυο φορές, την ημέρα των Δημητρίων την πρώτη χαρίζοντας τους έργο της που απεικόνιζε το ήλιο της Βεργίνας συνοδευόμενο από ποίηση δική της και την δεύτερη στην εκδήλωση Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ αναγγέλλοντας ποίημα για την πόλη της συνοδευόμενο επίσης με έργο δείχνοντας την ομορφιά της πόλης της. Έργα της υπάρχουν στην εγκυκλοπαίδεια ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και ποίηση με έργα στο τρίγλωσσο ανθολόγιο ¨Η ΠΟΙΗΣΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ¨. Είναι μέλος του συλλόγου ζωγράφων Θεσσαλονίκης Και Βορείου Ελλάδος και μέλος της ΖΩΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ (Η ΤΕΧΝΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ). Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Email: giotachatzigeorgiadou@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=100007536857484
Γιώτα Χατζηγεωργιάδου
Facebook Page: https://www.facebook.com/Giota-Hatzigeorgiadou-ART-1749233825406176
Giota Hatzigeorgiadou ART

 

 

 

Χατζηγεωργιάδου Γιώτα
Χατζηγεωργιάδου Γιώτα
Γεννήθηκε μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο κοριτσιών. Για πολλά χρόνια υπήρξε έμπορος και ασφαλιστική σύμβουλος όμως η αγάπη της για την τέχνη την κέρδισε από παιδί και ασχολείται ενεργά με τη ζωγραφική. Μαθήτευσε σε ιδιωτική σχολή καθώς και στο Μιλάνο της Ιταλίας δίπλα στον φίλο της και εικαστικό Tony Rosapinta. Τα έργα της είναι εμπνευσμένα από την ποίηση που γράφει η ίδια αποτυπώνοντας έτσι τις σκέψεις της στον καμβά. Οι ατομικές εκθέσεις της στη Θεσσαλονίκη και στο Ροδολίβος Σερρών έδειχναν ξεκάθαρα την ευαισθησία της στους ανθρώπους στα ζώα και στη φύση. Έλαβε μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με κορυφαία στο City Hall στο Τορόντο του Καναδά όπου και βραβεύτηκε. Συγκινητική στιγμή της ζωής της ήταν όταν τιμήθηκε από τον Σύλλογο Θεσσαλονικέων στην αίθουσα της Πανμακεδονικής δυο φορές την ημέρα των Δημητρίων την πρώτη χαρίζοντας τους έργο της που απεικόνιζε το ήλιο της Βεργίνας συνοδευόμενο από ποίηση δική της και την δεύτερη στην εκδήλωση Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ αναγγέλλοντας ποίημα για την πόλη της συνοδευόμενο επισης με έργο δείχνοντας την ομορφιά της πόλης της. Έργα της υπάρχουν στην εγκυκλοπαίδεια ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΊΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και ποίηση με έργα στο τρίγλωσσο ανθολόγιο ¨Η ΠΟΊΗΣΗ ΤΑΞΙΔΕΎΕΙ¨. Είναι μέλος του συλλόγου ζωγράφων Θεσσαλονίκης Και Βορείου Ελλάδος και μέλος της ΖΩΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ (Η ΤΈΧΝΗ ΜΑΣ ΕΝΏΝΕΙ ). Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Διονύσης (Ντένης) Μακρής, “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι...

Δεκάδες Ιστορίες Φύλλο 6 Διονύσης (Ντένης) Μακρής, “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι συμβαίνει γύρω μου" “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι...
EnglishGermanGreekItalianTurkish