ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΑΛΚΗΣ

-

 

ΑΛΚΗΣ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

¨Η μουσική για μένα είναι η Αρχή μου…
Τρόπος ζωής, δημιουργία. Το οξυγόνο μου, Αγάπη, Έρωτας,
Ελπίδα στο όνειρο, μια χαραμάδα στο Φως!
Είναι τόσο σπουδαίο να ζεις Ελεύθερος!¨

Ο Άλκης Πολύβιος γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1974, έζησε και μεγάλωσε στον Πειραιά έως και τα εφηβικά του χρόνια. Τις πρώτες νότες διδάχθηκε σε ηλικία δεκαπέντε ετών στο Ωδείο Πειραιά (Πειραϊκός Σύνδεσμος).

Το 1996 φεύγει οριστικά από την Ελλάδα και ανοίγει φτερά για την Γερμανία, όπου συνέχισε τις σπουδές του στην μουσική με ιδιώτη καθηγητή Γερμανό, διδάχθηκε, πιάνο και θεωρία μέχρι και το επίπεδο της αρμονίας.

Το 1997 ηχογραφεί το πρώτο του CD SINGLE ”Laiki Agora” σε ενορχήστρωση του Αλέξανδρου Καρόζα. Η αγάπη του για την μουσική τον οδήγησε πολύ σύντομα να ασχοληθεί με την ηχητική τεχνολογία και την μουσική παραγωγή με την ευρύτερη έννοια τεχνογνωσίας και πρακτικής εφαρμογής.

Το 2004 δημιουργεί το πρώτο του Home Studio, τις πρώτες γνώσεις ηχοληψίας διδάχθηκε δίπλα στον σπουδαίο μουσικό παραγωγό Μίμη Πουλάκης, σε αναλογικά μέσα ηχογράφησης και αναπαραγωγής (πολυκάναλες μαγνητοταινίες), καθώς και την τέχνη της μίξης.

Λίγα χρόνια αργότερα διαμορφώνει το προσωπικό του επαγγελματικό στούντιο και αρχίζει να ηχογραφεί τα δικά του τραγούδια.

Ο Άλκης Πολύβιος ζει μόνιμα και εργάζεται στην Γερμανία. Ένας ανήσυχος δημιουργικά καλλιτέχνης, τραγουδοποιός, μουσικός, ερμηνευτής και μουσικός παραγωγός, προέχει όπως υποστηρίζει ο ίδιος, η ”Τέχνη”.

Η μεγαλύτερη αξία για να διατηρηθεί το καλλιτεχνικό Ήθος σε όποιο επίπεδο, είναι η διάκριση. Η όποια δόξα, έχει δεύτερο ρόλο εμπρός στην δημιουργία! Επιμένει στις ανθρώπινες σχέσεις, παραμένει ένας ταπεινός δημιουργός με χαμηλό προφίλ. Υποστηρίζει πως, ότι είναι ”Θόρυβος” δεν είναι μουσική, και ότι μουσική είναι, εμπεριέχει την Αξία, το Καλλιτεχνικό Ήθος και την Αξιοπρέπεια. Διότι, ότι μετριέται, Αξία έχει.

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

1996 CD Single – Laiki Agora – Alexandros Karozas
1997 CD Concert – Mimi Poulakis – Yanni Pandelidis
2012 Ta Laika – Lyrics-Music: Alkis Polivios
2014 Lyrica – Lyrics-Music: Alkis Polivios
2016 Album Poetica – Agathi Revithi, Alkis Polivios, Alexandros Hatzis
2018 Album Mystikes Fones, Lyrics-Music: Alkis Polivios
2019 Album Regal, Poet: George Pentsas, Music: Alkis Polivios

Πολύβιος Άλκης
Πολύβιος Άλκης
Ο Άλκης Πολύβιος γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1974, έζησε και μεγάλωσε στον Πειραιά έως και τα εφηβικά του χρόνια. Τις πρώτες νότες διδάχθηκε σε ηλικία δεκαπέντε ετών στο Ωδείο Πειραιά (Πειραϊκός Σύνδεσμος). Το 1996 φεύγει οριστικά από την Ελλάδα και ανοίγει φτερά για την Γερμανία, όπου συνέχισε τις σπουδές του στην μουσική με ιδιώτη καθηγητή Γερμανό, διδάχθηκε, πιάνο και θεωρία μέχρι και το επίπεδο της αρμονίας. Το 1997 ηχογραφεί το πρώτο του CD SINGLE ''Laiki Agora'' σε ενορχήστρωση του Αλέξανδρου Καρόζα. Η αγάπη του για την μουσική τον οδήγησε πολύ σύντομα να ασχοληθεί με την ηχητική τεχνολογία και την μουσική παραγωγή με την ευρύτερη έννοια τεχνογνωσίας και πρακτικής εφαρμογής. Το 2004 δημιουργεί το πρώτο του Home Studio, τις πρώτες γνώσεις ηχοληψίας διδάχθηκε δίπλα στον σπουδαίο μουσικό παραγωγό Μίμη Πουλάκης, σε αναλογικά μέσα ηχογράφησης και αναπαραγωγής (πολυκάναλες μαγνητοταινίες), καθώς και την τέχνη της μίξης. Λίγα χρόνια αργότερα διαμορφώνει το προσωπικό του επαγγελματικό στούντιο και αρχίζει να ηχογραφεί τα δικά του τραγούδια. Ο Άλκης Πολύβιος ζει μόνιμα και εργάζεται στην Γερμανία. Ένας ανήσυχος δημιουργικά καλλιτέχνης, τραγουδοποιός, μουσικός, ερμηνευτής και μουσικός παραγωγός, προέχει όπως υποστηρίζει ο ίδιος, η ''Τέχνη''. Η μεγαλύτερη αξία για να διατηρηθεί το καλλιτεχνικό Ήθος σε όποιο επίπεδο, είναι η διάκριση. Η όποια δόξα, έχει δεύτερο ρόλο εμπρός στην δημιουργία! Υποστηρίζει πως, ότι είναι ''Θόρυβος'' δεν είναι μουσική, και ότι μουσική είναι, εμπεριέχει την Αξία, το Καλλιτεχνικό Ήθος και την Αξιοπρέπεια. Διότι, ότι μετριέται, Αξία έχει. • 1996 CD Single - Laiki Agora - Alexandros Karozas • 1997 CD Concert - Mimi Poulakis - Yanni Pandelidis • 2012 Ta Laika - Lyrics-Music: Alkis Polivios • 2014 Lyrica - Lyrics-Music: Alkis Polivios • 2016 Album Poetica - Agathi Revithi, Alkis Polivios, Alexandros Hatzis • 2018 Album Mystikes Fones, Lyrics-Music: Alkis Polivios • 2019 Album Regal, Poet: George Pentsas, Music: Alkis Polivios

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΣΤΗ ΜΑΝΑ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΣΤΗ ΜΑΝΑ Ξεπέρασες τα όρια στις δύσκολες στιγμές μου, τα χέρια σου ατσάλινα δε δείλιασαν λεπτό. Στέριωναν όλοι οι κόποι σου που έστρωνες για μένα, άνοιγες δρόμους να...
EnglishGermanGreekItalianTurkish