“ΤΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΣΑΣ”

“ΤΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΣΑ¨
ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ «ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΣΑ»

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και τον Δήμο Κιλκίς παρουσιάζουν μία μουσική βραδιά με το μουσικό σχήμα «Πριγκηπέσσα» όπου αποτελεί την μόνιμη μπάντα της μουσικής σκηνής «Πριγκηπέσσα» στη Θεσσαλονίκη.
Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει από πρώιμα ρεμπέτικα τραγούδια της δεκαετίας του ’30, συνθέσεις Σμυρνιών συνθετών, κλασικά ρεμπέτικα του ’40 και ‘50 και φτάνει ως τα πρώτα λαϊκά και έντεχνα τραγούδια των δεκαετίων του ’60 και ’70.

Ένα μικρό “μουσικό ταξίδι” όπου οι συνθέσεις τεσσάρων δεκαετιών σμίγουν και δείχνουν πόσο βαθιά ριζωμένες είναι στο συλλογικό μας υποσυνείδητο.
Τα τραγούδια παίζονται και ερμηνεύονται με σεβασμό στις πρώτες εκτελέσεις, αλλά και με μια φρέσκια διάθεση έτσι ώστε να είναι ζωντανά και λειτουργικά στην επικοινωνία τους με το κοινό.
Το μουσικό σχήμα “Πριγκηπέσσα” έχει συνεργαστεί σε ζωντανές εμφανίσεις με κορυφαίους ερμηνευτές όπως οι Ελ. Τσαλιγοπούλου, Γ. Νέγκας, Ζ. Παπαδοπούλου, Φ. Βελεσιώτου, Κ. Βέττα, Ανδρέας Καρακότας, Γ. Μαργαρίτης, Μ. Ασλανίδου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Μαν. Λιδάκη, καθώς και με τους κορυφαίους σολίστες του μπουζουκιού Κώστα Παπαδόπουλο, Μανώλη Πάππο, Γιώργο Δράμαλη και Νίκο Τατασόπουλο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021
ΩΡΑ 21:00
ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 23413 – 52209

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Χρήστος Μαστέλλος: Φωνή
Μαρία Φραγκούλη: Φωνή
Τριαντάφυλλος Χαλκιάς: Μπουζούκι, Φωνή
Ηρακλής Βαβάτσικας: ακορντεόν, φωνή
Δημήτρης Σφίγγος: Κιθάρα, φωνή
Μίλτος Τσαλιγόπουλος: Κοντραμπάσο

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, Δήμος Κιλκίς

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΕΡΤ3, 95.8 FM, 102 FM, TV 100, FM 100 , FM 100.6, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, MAKTHES.GR, ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, PARALLAXI, POLIS MAGAZINO, COSMOPOLITI, ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΣΟΥΠΑ, ΧΡΩΜΑ 105.8, 100.3 ΤΡΑΝΤΖΙΣΤΟΡ, ΖΟΟ 90.8, 96.8 VELVET FM, METROPOLIS 95.5, METROSPORT.GR, REPUBLICRADIO.GR, INFOKIDS.GR, ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΡΩΙΝΗ, MAXITIS.GR, EPILOGES 102.8

Προηγούμενο άρθροΒΡΑΒΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ 2021
Επόμενο άρθροΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ “ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΝΔΥΜΑ”
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.