ΤΙΜΟΣ ΣΙΡΛΑΝΤΖΗΣ, ΜΠΑΣΟΒΑΡΥΤΟΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ, Podcast

ΤΙΜΟΣ ΣΙΡΛΑΝΤΖΗΣ, ΜΠΑΣΟΒΑΡΥΤΟΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ, Podcast

Τίμος Σιρλαντζής, ένας από τους 20 μελλοντικούς Super Star Opera παγκοσμίως…

Σύμφωνα με το διάσημο βρετανικό περιοδικό Opera Now, ο Τίμος Σιρλαντζής κατέχει μια θέση στη χρυσή εικοσάδα των αστεριών της όπερας παγκοσμίως.  Ο Μπασοβαρύτονος, τραγουδιστής όπερας έχει ήδη στη φαρέτρα του διθυραμβικές κριτικές για πολλές ήδη συμμετοχές του.

https://www.rhinegold.co.uk/rhinegold-publishing/magazines/opera-now/

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσε στο Ροδολίβος Σερρών από όπου και κατάγεται.

Σπούδασε μονωδία στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας με τη Χαρούλα Γκλαβοπούλου και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές όπερας με τον βαρύτονο Τέρου Γιοσιχάρα στo Πανεπιστήμιο Μουσικής και Παραστατικών Τεχνών Στουτγάρδης με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του ταλαντούχου νεαρού τραγουδιστή όπερας Τίμου Σιρλαντζή:

 

Προηγούμενο άρθροΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ, Podcast
Επόμενο άρθροΝΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, Podcast
Παπαδανιήλ Ελπίδα
Η Παπαδανιήλ Ελπίδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ροδολίβος Σερρών. Σπούδασε λογοθεραπεία και ειδική αγωγή. Έκανε τα πρώτα συγγραφικά της βήματα με το παιδικό παραμύθι ¨Εφήμερο, Αναζητώντας το νόημα της ζωή¨ . Αρθρογραφεί στο www.psychology.gr Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός του GRDiscovery Radio και υπεύθυνη του τομέα GRD Arts. Έχει εργαστεί σε δομές του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και παρακολούθησε εκπαιδευτικά προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια του Κεδιβιμ του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.