Το βραχιολάκι της Ελπίδας!

Το βραχιολάκι της Ελπίδας!

Το παραμύθι της Ελπίδας Παπαδανιήλ  «Εφήμερο…Ακολουθώντας το νόημα της ζωής» από τις Εκδόσεις Φυλάτος μας ταξιδεύει  και μας οδηγεί στην ανακάλυψη αξιών ζωής. Ελπίδα, αποδοχή, ειρήνη, σεβασμός, αυτοσυγκράτηση, αγάπη και συμπόνια,  εργατικότητα, συνεργασία, εστίαση και πιστή στο στόχο συμπληρώνουν την αλυσίδα αλληλεγγύης, το νόημα της ζωής, την ίδια τη ζωή!
Το βραχιολάκι της Ελπίδας δίνει την ελπίδα σε πολλές μονογονεϊκές οικογένειες της Θεσσαλονίκης και γίνεται η αλυσίδα που μας ενώνει! Τα έσοδα από την πώληση δίνονται στον Σύλλογο Μονογονεϊκές Οικογένειες Θεσσαλονίκης-Ελλάδος.

Παραγγελία: elpidalog@gmail.com
«Εφήμερο…Ακολουθώντας το νόημα της ζωής»
Ελπίδα Παπαδανιήλ, Ελένη Καραγιάννη
ζωγραφιές: Τάνια Καρακώττα
ISBN: 978-6185123413
Σελίδες: 36

Προηγούμενο άρθροΠοίηση και πεζογραφία λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος
Επόμενο άρθροΒράβευσαν τον Τσούκαλη για τη δράση του κατά της αρχαιοκαπηλίας
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.