ΑΠΡΙΛΗΣ: ΜΗΝΑΣ ΑΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ

Απρίλης: Μήνας ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό.
Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου σας προσκαλεί σε μια αθλητική δράση προσαρμοσμένη στους δύσκολους καιρούς της Πανδημίας.
TO ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ!
RUN FOR AUTISM – RETHYMNO
Η ιδέα
Η εβδομάδα του Απρίλη για το Run for Autism – Rethymno ξεκινά τη Δευτέρα 19.04.2021 ως Κυριακή 25.04.2021.
Σας θέλουμε δίπλα μας για να ευαισθητοποιήσουμε για τον αυτισμό. Η διοργάνωση αυτή ξεκινά πρώτη φορά στο Ρέθυμνο με στόχο να γίνεται κάθε χρόνο εκτός πανδημίας.
Σας θέλουμε παρόντες στον εικονικό αγώνα μας για τον αυτισμό. Βγες μόνος σου ή πάρε μια μικρή παρέα. Περπατήστε, τρέξτε, κάντε ποδήλατο, πατίνι η όποια άλλη αθλητική δραστηριότητα.
Αποτελεί μια ατομική ενέργεια αγάπης και συμμετοχής που μπορεί να ενωθεί μέσα από τη σελίδα μας και να φέρει τον κοινωνικό χαρακτήρα που χρειάζεται, ώστε να ενώσει τις δυνάμεις όλων των πολιτών.
Όροι – κανόνες συμμετοχής :
Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στο aytismos@gmail.com και θα λάβετε τα αυτοκόλλητα της δράσης μας για να γίνετε κι εσείς μέρος του αγώνα μας. Υπάρχουν και 2 τηλέφωνα επικοινωνίας για να συμμετέχετε : 6948590359 και 6936704854.
Ακολουθείστε μας στην ομάδα μας, οργανώστε τη δράση σας και δημοσιεύστε στο προφίλ σας φωτογραφίες με tag @rethymnorunsforautism για να την κοινοποιήσουμε.
Παρακαλώ σεβαστείτε τις παρακάτω οδηγίες:
Δηλώνουμε ως φορέας ότι ο αγώνας είναι εικονικός. Δεν έχει σημείο έναρξης ή λήξης.
Στη δράση μας συμμετέχουν ενήλικες. Για οποιαδήποτε έκθεση ανηλίκων σε ανάρτηση δεν είμαστε υπεύθυνοι.
Καλύψτε τα πρόσωπα των ανηλίκων στην ανάρτησή σας.
Φωτογραφία που περιέχει έκθεση ανηλίκου, δεν θα δημοσιεύεται από το φορέα μας.
Εσείς φτιάχνετε τη δική σας συμμετοχή με τη δική σας ευθύνη για τη σωματική σας ακεραιότητα.
Κρατείστε τα μέτρα ασφαλείας που απαιτεί η περίοδος αυτή ( μάσκα , μήνυμα για φυσική άσκηση, αποστάσεις ασφαλείας, επιτρεπόμενο όριο ατόμων στην δράση σας)
Μη συνωστιστείτε, έχουμε όλοι τρόπο να συμμετέχουμε ακόμα και με λίγα άτομα ή μόνοι.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟ
Ο Σύλλογος μας έχει ιδρυθεί το 2007 και αριθμοί 150 μέλη.
Υλοποιούμε πολλά προγράμματα και αυτή την περίοδο τρέχει ένα  πρόγραμμα για εργασιακή ένταξη ΑμεΑ , πρόγραμμα Εράσμους+ , πρόγραμμα σε συνεργασία με τον Δήμο για ανακύκλωση πλαστικού κ.α Επίσης έχουμε ιδρύσει ένα Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης ΑμεΑ για ηλικίες από 5 έως 17 ετών. Έχουμε έναν χώρο που το ονομάζουμε Κοινωνικό Στέκι ΑμεΑ και υλοποιούμε πληθώρα δράσεων. Οι ηλικίες γενικά των ωφελούμενων μελών είναι από 4 έως 25 ετών και των οικογενειών τους.
Ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία
Ειρήνη Κλάδου
Πρόεδρος
6936704854
Παύλος Μελισσινός
Υπεύθυνος έργων και δομών
6948590359

 

Σύλλογος γονέων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου
Association of parents and friends of people with autism  of Rethimno

+306936704854
+306948590359

Site :www.autismreth.gr
FB :https://www.facebook.com/autismreth.gr/
INSTA: autismrethymno

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
Επόμενο άρθροΣΤΗ ΜΑΝΑ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.