Γιάννης Μπέζος «Αλλοιώνεται η ματιά των ανθρώπων, ο τρόπος που αντιλαμβάνονται τη ζωή όταν υπερισχύει το χρήμα…»

Μια συνέντευξη του κορυφαίου ηθοποιού με αφορμή την θεατρική παράσταση “Οικόπεδα με θέα”.

«Οικόπεδα με θέα» του Νικορέστη Χανιωτάκη. Ο Γιάννης Μπέζος,ο Άρης Λεμπεσόπουλος, ο Μάκης Παπαδημητρίου, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, μαζί με τους Γιάννη Δρακόπουλο, Γεράσιμο Σκαφίδα και Μάριο Μαριόλο υποδύονται τέσσερις απελπισμένους μεσίτες που ανταγωνίζονται χωρίς ηθικούς φραγμούς με μότο τη φράση “Πάση θυσία να κλείσει η συμφωνία”. Η μετάφραση είναι του Αντώνη Γαλέου και η πρωτότυπη μουσική του Γιάννη Μαθέ.

 Το βραβευμένο με Pulitzer θεατρικό έργο του Ντέιβιντ Μάμετ που διασκευάστηκε από τον ίδιο για τον κινηματογράφο το 1992, απαρτιζόμενο από ένα καστ διάσημων ηθοποιών (Αλ Πατσίνο, Άλεκ Μπάλντουιν, Τζακ Λέμον, Εντ Χάρις, Κέβιν Σπέισι) και χάρισε στον Αλ Πατσίνο μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου.

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΣΠΙΩΤΗΣ Podcast
Επόμενο άρθροΤΙΜΟΣ ΣΙΡΛΑΝΤΖΗΣ, ΜΠΑΣΟΒΑΡΥΤΟΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ, Podcast
ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ ΕΛΠΙΔΑ
Η Παπαδανιήλ Ελπίδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ροδολίβος Σερρών. Σπούδασε λογοθεραπεία και ειδική αγωγή. Έκανε τα πρώτα συγγραφικά της βήματα με το παιδικό παραμύθι ¨Εφήμερο, Αναζητώντας το νόημα της ζωή¨ . Αρθρογραφεί στο www.psychology.gr Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός του GRDiscovery Radio και υπεύθυνη του τομέα GRD Arts. Έχει εργαστεί σε δομές του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και παρακολούθησε εκπαιδευτικά προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια του Κεδιβιμ του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.