“ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ” ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρουσιάζει τις «Γυναίκες της Μεσογείου» στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στις 19 Σεπτεμβρίου.


Η πολυβραβευμένη μας συνθέτης και μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα με το ανυπέρβλητο μουσικό της σύνολο, υποδέχονται πέντε κορυφαίες φωνές της Μεσογείου και παρουσιάζουν μαζί στο Ηρώδειο ένα εντελώς καινούργιο, εντυπωσιακό και πάντα ταξιδιάρικο πρόγραμμα πάνω σε δικές της μουσικές και τραγούδια.
Την Ευανθία Ρεμπούτσικα στην σκηνή του Ηρωδείου θα μας παρουσιάσει πέντε εξαίσιες φωνές του κόσμου, όπως η απαράμιλλη Gülseven Medar στα Τουρκικά, η μοναδική Ana Alcaide στα Ισπανικά, η σπουδαία Mor Karbasi στα Εβραϊκά, η πολυτάλαντη Mira Wagih στα Αραβικά και η περίφημη Souad Massi στα Γαλλικά, που είναι και μία από τις πλέον εμβληματικές φωνές της world μουσικής παγκοσμίως.
Τα τραγούδια που θα ερμηνευτούν έχουν γραφτεί σε πέντε διαφορετικές γλώσσες από σπουδαίους και καταξιωμένους στιχουργούς όπως οι: Άρης Δαβαράκης, Ραββίνος Γκαμπριέλ Νεγρίν, Αγαθή Δημητρούκα, Cagan Irmak, Γιάννης Μελαχροινούδης, & Dilek Koc.

Πληροφορίες / Κρατήσεις: Τηλ: 21 0324 1807

Διαβάστε περισσότερα: https://www.culturenow.gr/gynaikes-tis-mesogeioy-h-eyanthia-rempoytsika-sto-hrodeio/

Προηγούμενο άρθροΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΙΜΟΥΛΗ ΣΤΙΣ “ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ”
Επόμενο άρθροΟ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΙΛΙΤΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.