Δωδέκατη Νύχτα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ

Δωδέκατη Νύχτα
του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ

Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Ιουλίου
Δημοτικό Θέατρο Κήπου 21:15


Η “Δωδέκατη Νύχτα” είναι μία ξεκαρδιστική κωμωδία ανεκπλήρωτου έρωτα. Δύο δίδυμα αδέλφια κατορθώνουν να επιβιώσουν μετά από ένα ναυάγιο, αναγκάζονται να ζήσουν στην ίδια παράξενη χώρα, χωρίς να ξέρει ο ένας για τον άλλο.
Οι διαρκείς παρεξηγήσεις, λόγω της απόλυτης ομοιότητας των δύο αδελφών, καθιστούν το διασκεδαστικό αυτό έργο ως μία μια από τις πιο δημοφιλείς κωμωδίες του Σαίξπηρ.

Συντελεστές
Μετάφραση – Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ
Σκηνικά: ΦΑΙΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Κοστούμια: ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
Φωτισμοί: ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΜΚΟ

Παίζουν
Γιώργος Κιμούλης, Σοφία Βογιατζάκη, Άννα Μονογιού,
Λίλη Τσεζματζόγλου, Σταύρος Καραγιάννης, Χρήστος Μουστάκας, Άρης Τρουπάκης, Γιώργος Ζιόβας, Κώστας Κοράκης, Τζώρτζης Παπαδόπουλος, Γιώργος Τσουρουνάκης

Προβολή & επικοινωνία παράστασης : Νταίζη Λεμπέση
Τους στίχους και τη μουσική της παράστασης υπογράφει ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ.
Προπώληση: www.viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/theater/dodekati-nyxta-tou-ouilliam-saikspir/

Προηγούμενο άρθροΑνθρώπινα Πάθη” Χρονάκης Ανδρέας PODCAST
Επόμενο άρθροΕΜΥ-ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-07-2023
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.