ΔΩΡΕΑΝ RAPID TESTS, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/11

ΔΩΡΕΑΝ RAPID TESTS, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/11/2021

Δωρεάν rapid tests πραγματοποιούν και αυτή την εβδομάδα οι δήμοι του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Δήμος Καλαμαριάς:  Στο Θεατράκι της Χηλής θα διενεργούνται και αυτή την εβδομάδα δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης covid 19, από τη Δευτέρα 15 έως την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 09:30-15:00.

Δήμος Χαλκηδόνος: Συνεχίζονται οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 που πραγματοποιούν κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χαλκηδόνος. Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει ελέγχους από τις 9.30 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι στον Άγιο Αθανάσιο (Κοινοτικό Κατάστημα).

Δήμος Θέρμης:  Την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 στο ΚΑΠΗ Θέρμης. Οι ώρες διενέργειας των rapid test είναι από τις 9.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι πολίτες επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Διευκρινίζεται ότι επίσημο πιστοποιητικό αρνητικού τεστ, χορηγείται μόνον σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης έως και έξι μήνες πριν. Σε περίπτωση που το δείγμα είναι θετικό ο ΕΟΔΥ επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον πολίτη για επανέλεγχο εντός της ημέρας. Σε rapid test μπορούν να υποβάλλονται γονείς και μαθητές, σε περίπτωση που έχουν ενημερωθεί για κάποιο κρούσμα στο σχολείο. Οι μαθητές συνοδεύονται πάντοτε από τον κηδεμόνα.
Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Συνεχίζεται η διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) Covid-19 θα πραγματοποιήσουν κλιμάκια του ΕΟΔΥ:
– την Παρασκευή 19/11/2021 από τις 9.30πμ έως τις 3.00μμ στο ισόγειο του Δημαρχείου Κορδελιού Ευόσμου (Παύλου Μελά 24, Εύοσμος)

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Read more at: https://parallaximag.gr/top/ta-dorean-rapid-tests-tis-evdomadas-stous-dimous-tis-thessalonikis-2

Προηγούμενο άρθρο«ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ» , ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ
Επόμενο άρθροΑΣΤΑΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΣΑΚΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.