“ΚΑΛΤΣΟΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ” ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΚΛΑΣ

Η “ΚΑΛΤΣΟΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ” ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΚΛΑΣ

Η Καλτσοτεχνούπολη
Το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο WHITE PUPPET παρουσιάζει μια πρωτότυπη, συναρπαστική, γεμάτη περιπέτειες και εκπλήξεις παράσταση, για παιδιά από 2,5 ετών, την “ΚΑΛΤΣΟΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ”! Οι Κάλτσες, που απέδειξαν, ότι μια καταιγίδα μπορεί να σε ρίξει κάτω, αλλά μπορεί και να σε απογειώσει! Οι Κάλτσες, που πέταξαν ψηλά! Οι Κάλτσες, που έγιναν Καλλιτέχνες!
«Ήταν μια ηλιόλουστη μέρα. Ο Γάτος ο Πάτροκλος αγνάντευε τον ουρανό, όπου πετούσαν τα σπουργίτια, ο Σκύλος ο Μπρούνο παρακολουθούσε τον Πάτροκλο, ελαφρύς αέρας κουνούσε τις κουρτίνες στο ανοιχτό παράθυρο, και στην αυλή, στο σχοινί στέγνωναν οι Κάλτσες.»
Και κάπως έτσι ξεκίνησε η μεγάλη περιπέτεια, η “Καλτσοτεχνούπολή” μας!!!

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Ιρίνα Μπόικο Κατασκευές: Ελένη Γρίβα-Ιρίνα Μπόικο
Μουσική: Μότσαρτ, Μπετόβεν, Στραβίνσκι, Τσαϊκόφσκι, Όφφενμπαχ
Παίζουν: Ελένη Γρίβα, Ιρίνα Μπόικο
Διάρκεια: 45’
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ
Από την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022, στις 11πμ, έως και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022
Προπώληση: Viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-kouklas-irina-boiko-white-puppet/
Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο
“White Puppet”
(www.irinaboikotheatre.blogspot.gr)
@χώρος τέχνης ασωμάτων
Αγίων Ασωμάτων 6, Θησείο
Πληροφορίες: 211-8009838
Κινητό: 6973631659
Επικοινωνία παράστασης μέσω ίντερνετ: zoi triadafullidh, zoi.masoura@hotmail.com
Προηγούμενο άρθρο“Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ” ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΚΛΑΣ
Επόμενο άρθροΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – “ΔΟΥΛΕΣ” ΤΟΥ ΖΑΝ ΖΕΝΕ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΖΩΗ
Απόφοιτος με Άριστα της Δραματικής Σχολής Μαίρης Βογιατζή Τράγκα. Συμμετοχή στα Σεμινάρια 1.Υποκριτικής με το Σύστημα Διδασκαλίας της Νίκης Τριανταφυλλίδη, 2.του Θεάτρου Οντίν,3.της Θεατρικής Ομάδας Όμμα και του Γιώργου Λιβανού summer school. Συμμετοχή σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής με το σύστημα διδασκαλίας του Bob Ross. Συμμετοχή στις τηλεοπτικές σειρές 1.Μυρτώ του Φράνσις Κάραμποτ στην ΕΤ1, 2.Πρόβα νυφικού του Κουτσομύτη στον ΑΝΤ1, 3.Παράλληλοι δρόμοι του Φράνσις Κάραμποτ στο Μega και Οικογενειακές ιστορίες στον ALPHA. Συμμετοχή στις ταινίες 1. Νίνα της Άννας Μπαλαμπάνη,2.Εκατό χρόνια ζωής του Θανάση Τσαουσόπουλου,3.Το μυστικό του Νοέμβρη του Τάκη Παπαγιαννίδη,4.Πανδημία του Πιατά. Παραστάσεις στην κεντρική και την παιδική σκηνή των θεάτρων1. Καπνοκοπτήριο της Νίκης Τριανταφυλλίδη,2.θυμέλη Έλλης Βοζικιάδου,3.Μπρόντγουεη Πλατάκη,4.Βαφείο,5.Studio Κυψέλης,6.Λέσχη θεάτρου,7.Πολυχώρου Αλεξάνδρεια. Τα τελευταία 5 χρόνια σκηνοθεσία στην θεατρική ομάδα Μύθος και περιοδεία με παραγωγό τον Ηλία Γκέκα στα έργα Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη σε μετάφραση διασκευή Νίκης Τριανταφυλλίδη και Εύθυμες κυράδες του Ουίνδσορ του Σαίξπηρ σε μετάφραση διασκευή Νίκης Τριανταφυλλίδη.