ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΣΠΙΩΤΗΣ, “Με την Αλεξάνδρα Αϊδίνη έχουμε σκηνική χημεία…” 

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και η Αλεξάνδρα Αϊδίνη συναντιούνται σε ένα έργο – εγκώμιο στη φιλία και την αγάπη, με φόντο τις ονειρικές Λευκές Νύχτες της Αγίας Πετρούπολης – Μια νουβέλα σπουδή πάνω στην συν-ύπαρξη και το συναίσθημα, του κορυφαίου Ρώσου μυθιστοριογράφου Φιόντορ Ντοστογιέφσκι, Ένα εγκώμιο στη φιλία, την αγάπη και την εγγύτητα, ζωντανεύει για λίγες μόνο παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Φαργκάνη από 5 Μαΐου.

Πρόκειται για μια ωδή στους ονειροπόλους και στους μοναχικούς ανθρώπους, που αναδεικνύει με τον μοναδικό του τρόπο ο μεγάλος μυθιστοριογράφος.

Ο ίδιος ο Ντοστογιέφσκι άλλωστε δήλωνε χαρακτηριστικά για το έργο του: «Με αποκαλούν ψυχολόγο. Δεν είναι αλήθεια. Δεν είμαι παρά ένας ρεαλιστής με την πιο βαθιά σημασία. Περιγράφω δηλαδή τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής».

Κοντά μας σήμερα έχουμε την χαρά να βρίσκεται ο σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ασπιώτης για να μιλήσουμε για τις Λευκές Νύχτες

Προηγούμενο άρθροΑΡΗΣ ΛΕΜΠΕΣΟΠΟΥΛΟΣ Podcast
Επόμενο άρθροΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ, Podcast
ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ ΕΛΠΙΔΑ
Η Παπαδανιήλ Ελπίδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ροδολίβος Σερρών. Σπούδασε λογοθεραπεία και ειδική αγωγή. Έκανε τα πρώτα συγγραφικά της βήματα με το παιδικό παραμύθι ¨Εφήμερο, Αναζητώντας το νόημα της ζωή¨ . Αρθρογραφεί στο www.psychology.gr Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός του GRDiscovery Radio και υπεύθυνη του τομέα GRD Arts. Έχει εργαστεί σε δομές του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και παρακολούθησε εκπαιδευτικά προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια του Κεδιβιμ του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.