ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Σε εορταστικούς ρυθμούς μπαίνει σιγά, σιγά η Αθήνα, αφού ήδη τα πρώτα στολίδια και λαμπιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στο κέντρο. Στην πλατεία Συντάγματος έφθασε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο θα στολιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες, πιο νωρίς από ποτέ!

Άλλωστε, με ανάρτησή του στο Facebook ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, είχε ανακοινώσει ότι φέτος ο χριστουγεννιάτικος στολισμός θα υλοποιηθεί νωρίς, μιας και όπως είπε, τα Χριστούγεννα είναι χαρά.

Έτσι, υπάλληλοι του δήμου άρχισαν από νωρίς το πρωί τις ετοιμασίες, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των πολιτών που περνούσαν από το σημείο.

Δέντρο έχει στολιστεί ήδη στην πλατεία Ομονοίας, ενώ περισσότερα από 30 χριστουγεννιάτικα δέντρα θα στηθούν στις γειτονιές της Αθήνας.

ΠΗΓΗ: Στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος – ertnews.gr

Προηγούμενο άρθροΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ;
Επόμενο άρθροΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST, ΔΕΥΤΕΡΑ 22-11
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.