ΟΜΙΧΛΗ ΜΕ ΖΕΣΤΗ, ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΔΕΣ

Ομίχλη με ζέστη, υγρασία και νοτιάδες

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός σήμερα, Δευτέρα (08.11.2021) με πυκνή ομίχλη νωρίς το πρωί και το βράδυ.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Αραιές νεφώσεις, παροδικά πιο πυκνές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και νότια και θα φτάσει στα βόρεια τους 21 και στην υπόλοιπη χώρα τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι με την ίδια ένταση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς, ενώ η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΠΗΓΗ: https://www.newsit.gr/kairos/kairos-ayrio-omixli-me-zesti-ygrasia-kai-notiades/3402683/

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
Επόμενο άρθροΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.