Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να πλήξουν την Κυριακή (31.10.2021) τη χώρα σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo για τον καιρό. Συγκεκριμένα, παροδικές νεφώσεις αναμένονται κυρίως στα ανατολικά και νότια, ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα υπάρχει πιθανότητα και για σποραδικές καταιγίδες, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo του Αστεροσκοπείου. Τις πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές ομίχλες στα κεντρικά και βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 17, στην Ήπειρο από 1 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 0 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 18-19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 18, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 9 έως 18-19 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 19-20 βαθμούς, ενώ στο Καστελόριζο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και στο Ιόνιο ανατολικοί με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με εντάσεις 3-4 μποφόρ και πιθανώς στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς.

Δείτε την πορεία του καιρού από Windy:

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14-15 βαθμούς.

ΠΗΓΗ:https://www.newsit.gr/ellada/kairos-Meteo-astatos-o-kairos-kai-tin-kyriaki-se-poies-perioxes-tha-vreksei/3397243/

 

Προηγούμενο άρθροΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΟΟΥ
Επόμενο άρθροΣΟΝ ΚΟΝΕΡΙ
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.