ΠΟΣΗ ΑΚΟΜΗ ΑΝΟΧΗ;;


Πληθώρα καταγγελιών λαμβάνει σήμερα η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ από καταναλωτές-κατοίκους της περιοχής της Θεσσαλίας και πιο συγκεκριμένα, των Νομών Λάρισας και Μαγνησίας, οι οποίοι αναφέρουν ότι το εμφιαλωμένο νερό πωλείται σε πενταπλάσια τιμή.
Για ακόμα μία φορά, οι καταναλωτές βρίσκονται αντιμέτωποι με την κερδοσκοπία, τη στιγμή μάλιστα που οι περιουσίες τους έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel, ενώ, το τελευταίο 24ωρο δεν διαθέτουν ρεύμα και νερό. Ταυτόχρονα, το εμφιαλωμένο νερό έχει εξαντληθεί από τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και από αρκετές συνοικιακές επιχειρήσεις. Τη θλιβερή αυτή συγκυρία που βιώνουν αυτή τη στιγμή οι συμπολίτες μας εκμεταλλεύονται ορισμένοι προμηθευτές χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης.

Καλούνται οι καταναλωτές που συναντούν αντίστοιχα περιστατικά κερδοσκοπίας να επικοινωνήσουν με την ΕΕΚΕ : τηλέφωνο: 210-8817730 e-mail: info@eeke.gr

Η ΓΣΕΕ σε συνεργασία με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βόλου κατάφερε να προμηθευτεί εμφιαλωμένα νερά τα οποία διατέθηκαν στους πληγέντες του Βόλου στο παλιό Δημαρχείο της Ν. Ιωνίας.
ΠΗΓΗ: https://eeke.gr/

Προηγούμενο άρθρο«ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΡΕΙΣ ΕΠΟΧΕΣ», ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑ
Επόμενο άρθροΜΑΡΟΚΟ, ΣΤΟΥΣ 296 ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΕΙΣΜΟ
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.