ΠΥΚΝΕΣ ΣΥΝΝΕΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ

Πυκνές συννεφιές και τοπικές βροχές την Τρίτη (video), Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου

Συννεφιά θα έχουμε κατά τη διάρκεια της Τρίτης στη δυτική Ελλάδα και σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και νότιας ηπειρωτικής χώρας, με τοπικές βροχές. Πολύ δυνατοί θα είναι οι βοριάδες σε αρκετές περιοχές του Αιγαίου αλλά και στην δυτική Ελλάδα. Αντίθετα, τα δωδεκάνησα, οι νοτιοανατολικές νησιωτικές περιοχές και τα νησιά του ανατολικού αιγαίου θα έχουν αρκετή ηλιοφάνεια.

Κατά τόπους συννεφιές θα έχει η Αττική, αλλού πιο πυκνές, αλλού πιο αραιές. Κατά τη διάρκεια τις ημέρας, προς το μεσημέρι και το απόγευμα τα σύννεφα θα πυκνώσουν και δεν αποκλείεται να ψιχαλίσει ή και να βρέξει κατά τόπους. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και θα είναι ενισχυμένοι ειδικά στα ορεινά και στα ανατολικά που δεν αποκλείεται να φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 13 εώς του 18 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη και η κεντρική Μακεδονία θα έχουν κάποιες -λιγότερες- τοπικές συννεφιές, πιο πυκνές προς την Χαλκιδική και στα πιο δυτικά τμήματα της περιφέρειας. Μέσα στην ημέρα δεν αποκλείεται αυτές οι συννεφιές να πυκνώσουν χωρίς όμως να δώσουν κάποιο αξιόλογο φαινόμενο. Οι άνεμοι στη Θεσσαλονίκη και γύρω από την πόλη θα είναι εξασθενημένοι, αλλά πολύ ενισχυμένοι θα είναι στα ανοιχτά της Χαλκιδικής από βορειοανατολικές διευθύνσεις και ένταση 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 8 εώς τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

ΠΗΓΗ:ertnews.gr
Προηγούμενο άρθρο“ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΙ”, ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ
Επόμενο άρθροΠΡΑΣΟΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.