Στη Θεσσαλονίκη ο «Άλλος Άνθρωπος»: Μαζί του ο σεφ της Προεδρίας της Δημοκρατίας – Ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς

Στη Θεσσαλονίκη ο «Άλλος Άνθρωπος»: Μαζί του ο σεφ της Προεδρίας της Δημοκρατίας – Ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς

Ο σεφ της Προεδρίας της Δημοκρατίας Βασίλης Μπέκας ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και μαζί με τους μάγειρες της Κοινωνικής Κουζίνας, Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, και του παραδοσιακού καφενείου “Στου Μήτσου”, Δημήτρη Παντζαρτζίδη, μαγείρεψαν το φαγητό για τους άπορους και το μοίρασαν, δίνοντας μια άλλη νότα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς στο εορταστικό κλίμα της πλατείας Αριστοτέλους παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο : https://newpost.gr/eidiseis/sti-thessaloniki-o-allos-anthropos-mazi-toy-o-sef-tis-proedrias-tis-dimokratias-ichiro-minyma-anthropias/

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Η Προεδρία της Δημοκρατίας και ο “Ο Άλλος Ανθρωπος” μαγειρεύουν για τους άπορους
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: 300 γεύματα «αγάπης» σε απόρους από την Προεδρία της Δημοκρατίας και τον «Άλλο Άνθρωπο»
ΜΠΕΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Βασίλης Μπέκας Αρχιμάγειρας Προεδρίας Δημοκρατίας Ο αρχιμάγειρας Βασίλης Μπέκας εργάζεται στο Προεδρικό Μέγαρο από το 1994 και έχει μαγειρέψει για όλους τους Προέδρους της Δημοκρατίας, από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή έως σήμερα που στο αξίωμα βρίσκεται η Κατερίνα Σακελαροπούλου. Στην διάρκεια της μακρόχρονης πορείας του, έχει "στρώσει τραπέζι" σε πολλές διεθνείς προσωπικότητες, όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο Μπαράκ Ομπάμα. Έχει επιμεληθεί το μενού του πριγκιπικού γάμου Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, ενώ κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με πρωτοβουλία της Προεδρίας της Δημοκρατίας, προσέφερε 150 μερίδες φαγητού, τρεις φορές την εβδομάδα, στην κοινωνική κουζίνα «Αλλος Ανθρωπος» . Το 2022, στη Ντιζόν της Γαλλίας αναδείχτηκε Mr. Chef Europe για το 2022, ως Καλύτερος Σεφ της Ευρώπης για το 2022, το πλαίσιο του 19ου Συνεδρίου Γαστρονομίας και Οινολογίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.