ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΓΕΛΙΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΒΝΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Τετάρτες Γέλιου, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος

Το θέατρο Αμαλία αγκαλιάζει την κωμωδία και συγκεκριμένα το stand up comedy το πιο εξελισσόμενο και διασκεδαστικό είδος σύγχρονης κωμωδίας! Σε συνεργασία με τον δημοφιλή κωμικό Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο, που πρόσφατα γιόρτασε τα 30 του χρόνια στην κωμωδία στο θέατρο Αμαλία, θα παρουσιάσουν από την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου και μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου τις… Τετάρτες γέλιου! Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος εκτός από τα καλύτερα κείμενα των 30 χρόνων, σε κάθε παράσταση θα έχει και έναν δοκιμασμένο κωμικό της πόλης μας, από την νεότερη γενιά της stand up comedy σκηνής.

Έτσι στις 10 Νοεμβρίου την παράσταση θα ανοίξει (opening act) ο Θάνος Αυγερινός, στις 24 Νοεμβρίου η Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου, την 1η Δεκεμβρίου Ο Χρήστος Μακαριάδης, στις 15/12 ο Δημήτρης Κυριαζίδης, στις 22 Δεκεμβρίου ο Πέτρος Τσιτσεκλής και στις 29/12 ο Θωμάς Παπαδάκης!
Διάρκεια παράστασης:
90 λεπτά
Ώρα έναρξης:
9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων:
10 ευρώ προπώληση
12 ευρώ στο ταμείο
8 ευρώ μέσω ticketplus.gr και goldmall.gr

Προηγούμενο άρθροΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ
Επόμενο άρθροΕΜΦΥΤΑ ΤΑΛΈΝΤΑ, Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.