Αρχική ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + tips

30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + tips

-

Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + tips

Ο δημοφιλής κωμικός, Ραβνιωτόπουλος Κωνσταντίνος, είναι ο πρώτος που ξεκίνησε να κάνει stand up comedy στην Ελλάδα και φέτος κλείνοντας τα 30 του χρόνια, το γιορτάζει δεόντως με μια απολαυστική παράσταση δίωρης + διάρκειας με τον τίτλο “30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + tips”. 

Στην παράσταση περιλαμβάνονται τα καλύτερα κείμενά του, αλλά και κείμενα που άφησαν εποχή και όλοι αγαπήσαμε όπως η Αράχωβα και το περίφημο: “τι έχεις αγάπη μου; τίποτα.” Φυσικά δεν θα λείψουν και οι σατιρικές πινελιές για σύγχρονα θέματα που με το καυστικό του χιούμορ πάντα αναδεικνύει ο Κωνσταντίνος!

Μετά από το κυρίως δείπνο, έρχεται το… επιδόρπιο, τα… tips! Ο Κωνσταντίνος, θα μοιραστεί με τους θεατές διάφορα ευτράπελα που συνέβησαν σε αυτά τα 30 χρόνια και που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ μέχρι σήμερα, (πως αντί για παράσταση βρέθηκε στο… χειρουργείο, τι γύρευε στις ερημιές της Κρήτης, τι γύρευε ένα… κρεβάτι μέσα σε ουζερί, το μυστικό της… Αστυπάλαιας, πως βρέθηκαν… δολάρια στο μέτωπό του κ.α.) μετατρέποντας έτσι τη παράσταση σε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό γεγονός που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ, όπου το χιούμορ εναλλάσσεται με την ιστορία, η ιστορία με τα καταιγιστικά αστεία και τα αστεία με την πραγματικότητα!

ΠΟΥ; 
Στο Café Bar “Η Έλη του Κλου”
(Λεωφόρος Πεντέλης 110, Βριλήσσια Αττικής)
ΠΟΤΕ;
Σάββατο 13 Νοεμβρίου
ΩΡΑ;
9 μ.μ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ;
2 ώρες +
ΕΙΣΟΔΟΣ;
Προπώληση (έως τις 10/11) 5 ευρώ
Στην πόρτα 6 ευρώ
Τηλέφωνο κρατήσεων:
210 803 7773

Επικοινωνία: Έρη Χριστοφορίδου, 6934353432
christoforidoue@yahoo.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ,ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑ

0
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑ Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, ώρα 21.00 Η Λαϊκή ορχήστρα του πολιτιστικού συλλόγου του Δήμου Κασσανδρείας επανέρχεται με ένα πολύ ιδιαίτερο μουσικό αφιέρωμα...