30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + tips

Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + tips

Ο δημοφιλής κωμικός, Ραβνιωτόπουλος Κωνσταντίνος, είναι ο πρώτος που ξεκίνησε να κάνει stand up comedy στην Ελλάδα και φέτος κλείνοντας τα 30 του χρόνια, το γιορτάζει δεόντως με μια απολαυστική παράσταση δίωρης + διάρκειας με τον τίτλο “30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + tips”. 

Στην παράσταση περιλαμβάνονται τα καλύτερα κείμενά του, αλλά και κείμενα που άφησαν εποχή και όλοι αγαπήσαμε όπως η Αράχωβα και το περίφημο: “τι έχεις αγάπη μου; τίποτα.” Φυσικά δεν θα λείψουν και οι σατιρικές πινελιές για σύγχρονα θέματα που με το καυστικό του χιούμορ πάντα αναδεικνύει ο Κωνσταντίνος!

Μετά από το κυρίως δείπνο, έρχεται το… επιδόρπιο, τα… tips! Ο Κωνσταντίνος, θα μοιραστεί με τους θεατές διάφορα ευτράπελα που συνέβησαν σε αυτά τα 30 χρόνια και που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ μέχρι σήμερα, (πως αντί για παράσταση βρέθηκε στο… χειρουργείο, τι γύρευε στις ερημιές της Κρήτης, τι γύρευε ένα… κρεβάτι μέσα σε ουζερί, το μυστικό της… Αστυπάλαιας, πως βρέθηκαν… δολάρια στο μέτωπό του κ.α.) μετατρέποντας έτσι τη παράσταση σε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό γεγονός που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ, όπου το χιούμορ εναλλάσσεται με την ιστορία, η ιστορία με τα καταιγιστικά αστεία και τα αστεία με την πραγματικότητα!

ΠΟΥ; 
Στο Café Bar “Η Έλη του Κλου”
(Λεωφόρος Πεντέλης 110, Βριλήσσια Αττικής)
ΠΟΤΕ;
Σάββατο 13 Νοεμβρίου
ΩΡΑ;
9 μ.μ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ;
2 ώρες +
ΕΙΣΟΔΟΣ;
Προπώληση (έως τις 10/11) 5 ευρώ
Στην πόρτα 6 ευρώ
Τηλέφωνο κρατήσεων:
210 803 7773

Επικοινωνία: Έρη Χριστοφορίδου, 6934353432
christoforidoue@yahoo.gr
Προηγούμενο άρθροΕΝΙΟ ΜΟΡΙΚΟΝΕ
Επόμενο άρθροΝΕΦΕΛΏΔΗΣ Ο ΚΑΙΡΌΣ, ΜΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΩΣ 8 ΜΠΟΦΟΡ
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.