ΑρχικήTHE ART OF LIVINGΠέμη Ζούνη.. «Είμαι γενναία με το χρόνο…»

Πέμη Ζούνη.. «Είμαι γενναία με το χρόνο…»

-

Πέμη Ζούνη.. «Είμαι γενναία με το χρόνο…»

Η Πέμη Ζούνη πάντρεψε την κόρη της - Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο

«Η ζωή είναι γυναίκα..» λέει το γνωστό τραγούδι. Στην περίπτωση όμως της Πέμης Ζούνη η « Ζωή» είναι μια γυναίκα που αναμετρήθηκε γενναία με το χρόνο. Με μια γοητεία που καθηλώνει, διάχυτη από απλότητα και φυσικότητα, η Πέμη Ζούνη μιλά στην Ελπίδα Παπαδανιήλ για την καλλιτεχνική της πορεία και την προσωπική της αναμέτρηση με το χρόνο..

Διαβάστε περισσότερα στο

Πέμη Ζούνη.. «Είμαι γενναία με το χρόνο…»

 

ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ ΕΛΠΙΔΑ
ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ ΕΛΠΙΔΑhttps://kulturosupa.gr/
Η Παπαδανιήλ Ελπίδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ροδολίβος Σερρών. Σπούδασε λογοθεραπεία και ειδική αγωγή. Έκανε τα πρώτα συγγραφικά της βήματα με το παιδικό παραμύθι ¨Εφήμερο, Αναζητώντας το νόημα της ζωή¨ . Αρθρογραφεί στο www.psychology.gr Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός του GRDiscovery Radio και υπεύθυνη του τομέα GRD Arts. Έχει εργαστεί σε δομές του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και παρακολούθησε εκπαιδευτικά προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια του Κεδιβιμ του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

[td_block_1 limit="4" f_header_font_transform="uppercase" ajax_pagination="next_prev" category_id="16" sort="" custom_title="ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ" header_color="#ffffff" header_text_color="#000000" accent_text_color="#8b743d"]