Αρχική THE ART OF LIVING Πέμη Ζούνη «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες»

Πέμη Ζούνη «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες»

-

Πέμη Ζούνη «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες»

Οι Πεταλούδες είναι Ελεύθερες, του Leonard Gershe σε καλοκαιρινή περιοδεία  - Monopoli.gr

Αέρινη, γοητευτική και με ένα ζεστό χαμόγελο η Πέμη Ζούνη μίλησε για τη θεατρική παράσταση που θα δούμε στη Θεσσαλονίκη, στις 28 και 29 Ιουλίου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 2ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η ηθοποιός ιδιαίτερα συγκινημένη αλλά και πολύ χαρούμενη για την «επανεκκίνηση» του πολιτισμού, μίλησε στην Ελπίδα Παπαδανιήλ  για τη θεατρική παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» αλλά και για τα καλλιτεχνικά της σχέδια στην meta covid 19 περίοδο.

Διαβάστε περισσότερα στο

Πέμη Ζούνη «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες»

 

Παπαδανιήλ Ελπίδα
Παπαδανιήλ Ελπίδα
Η Παπαδανιήλ Ελπίδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ροδολίβος Σερρών. Σπούδασε λογοθεραπεία και ειδική αγωγή. Έκανε τα πρώτα συγγραφικά της βήματα με το παιδικό παραμύθι ¨Εφήμερο, Αναζητώντας το νόημα της ζωή¨ . Αρθρογραφεί στο www.psychology.gr Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός του GRDiscovery Radio και υπεύθυνη του τομέα GRD Arts. Έχει εργαστεί σε δομές του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και παρακολούθησε εκπαιδευτικά προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια του Κεδιβιμ του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Διονύσης (Ντένης) Μακρής, “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι...

Δεκάδες Ιστορίες Φύλλο 6 Διονύσης (Ντένης) Μακρής, “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι συμβαίνει γύρω μου" “Προσπαθώ να είμαι ενεργός και να ακούω τι...
EnglishGermanGreekItalianTurkish