2024 Λαμπερές Ευχές για ένα Νέο Έτος γεμάτο υγεία και αγάπη

Αποχαιρετώντας τη χρονιά που φεύγει έχουμε κοντά μας ανθρώπους που αγαπάμε και γνωρίζουμε καθημερινά μέσα από το έργο τους, ανθρώπους που μας χαρίζουν άπειρες στιγμές συγκίνησης και χαράς, για να μοιραστούν μαζί μας τις πιο θερμές ευχές τους για τον χρόνο που έρχεται.

2024 Λαμπερές Ευχές από τον Ηθοποιό και Σκηνοθέτη Βλαδίμηρο Κυριακίδη

” Πολλές πολλές ευχές, καλές γιορτές, ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος και πάνω από όλα ανθρώπινη αξιοπρέπεια! Να μάθουμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλον και να συνυπάρχουμε σε ένα πλανήτη που τον χρειαζόμαστε και μας χρειάζεται”

Έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο το 1982 με την ταινία “Οι εραστές του καλοκαιριού”, ενώ την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα την έκανε το 2006, σε συνεργασία με την Έφη Μουρίκη, στην ταινία Straight Story, στην οποία συνέγραψε και το σενάριο.

Έχει συμμετάσχει σε μερικές από τις πιο γνωστές ελληνικές παραγωγές στον κινηματογράφο όπως οι Safe Sex, Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο, Λουκουμάδες με μέλι, Νήsos και Νήsos 2: Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού.

Στο θέατρο ξεκίνησε από τις αρχές τις δεκαετίας του 1980 συνεργαζόμενος με γνωστούς σκηνοθέτες και ερμηνεύοντας σε δημοφιλείς θιάσους. Η πιο πρόσφατη τηλεοπτική του δουλειά είναι η επιτυχημένη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, ενώ στο θέατρο τον βλέπουμε στον εμβληματικό ρόλο του Γουίλι Λόμαν στο βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο του Άρθουρ Μίλερ “Ο Θάνατος του Εμποράκου”, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη.

Κείμενο/Αρχισυνταξία: Παπαδανιήλ Ελπίδα

Τεχνική Επιμέλεια: Μαρκάκης Ευριπίδης

Προηγούμενο άρθροΣΑΒΒΑΤΟΛΟΥΣΜΕΝΗ ΜΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΣΙΓΑΛΟΥ
Επόμενο άρθροΕυχές Αντίνοου Αλμπάνη για το 2024
ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ ΕΛΠΙΔΑ
Η Παπαδανιήλ Ελπίδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ροδολίβος Σερρών. Σπούδασε λογοθεραπεία και ειδική αγωγή. Έκανε τα πρώτα συγγραφικά της βήματα με το παιδικό παραμύθι ¨Εφήμερο, Αναζητώντας το νόημα της ζωή¨ . Αρθρογραφεί στο www.psychology.gr Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός του GRDiscovery Radio και υπεύθυνη του τομέα GRD Arts. Έχει εργαστεί σε δομές του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και παρακολούθησε εκπαιδευτικά προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια του Κεδιβιμ του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.