2024 Λαμπερές Ευχές για ένα Νέο Έτος γεμάτο υγεία και αγάπη

Αποχαιρετώντας τη χρονιά που φεύγει έχουμε κοντά μας ανθρώπους που αγαπάμε και γνωρίζουμε καθημερινά μέσα από το έργο τους, ανθρώπους που μας χαρίζουν άπειρες στιγμές συγκίνησης και χαράς, για να μοιραστούν μαζί μας τις πιο θερμές ευχές τους για Τον χρόνο που έρχεται.

2024 Λαμπερές Ευχές από τον δημοφιλή ηθοποιό Αντίνοο Αλμπάνη

” Εύχομαι Χρόνια Πολλά με αγάπη, υγεία, κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε!! Να έχουμε μια πολύ πολύ καλή χρονιά!!”

Ο Αντίνοος Αλμπάνης πρωτομπήκε στα σπίτια μας ως “Σπάικ” της τηλεοπτικής σειράς “Άγρια παιδιά”. Από τότε η καλλιτεχνική του πορεία είναι ανοδική, σε συμμετοχές που όπως λέει και ο ίδιος έβρισκε ένα λόγο να υπάρχει.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως: «Μου λείπεις», «Δυο μέρες μόνο», «Κινούμενη άμμος», «Λούφα και παραλλαγή», «Αληθινοί έρωτες», «Άγρια παιδιά», «Λίτσα.com», «Ο 3ος νόμος», «Το νησί», «10η εντολή», «Ο πρίγκιπας της φωτιάς», «Ου φονεύσεις», «Ήλιος» και «Η Γενιά του ’30» και τώρα στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Maestro”.

Στον κινηματογράφο έχει παίξει στις ταινίες: «Μηδέν θετικό», «Νήsos», «45μ²», «Κανένας», «Το τανγκό των Χριστουγέννων», «Εθελοντές».

Στο θέατρο τον έχουμε δει σε εξίσου πολλές παραστάσεις όπως: «Μια φορά κι ένα… λεπτό», «Ο ύμνος στους θεούς πάει», «Υπηρέτης Δύο Αφεντάδων», «Μια νύχτα με τον Σαίξπηρ», «Το βλέμμα του μελαμψού άνδρα», «Το τρίτο στεφάνι», «Αυτό το παιδί», «I will survive», «Γυάλινος Κόσμος», «Το κουρδιστό πορτοκάλι», «Τρωικός Πόλεμος», «Το Ημέρωμα της Στρίγγλας», «Με τα δόντια», «Πάπισσα Ιωάννα», «Αδερφοί Καραμάζοφ», «Αστροφεγγιά», «Η όπερα της πεντάρας», «Η αγριόπαπια», «Το Φινιστρίνι», «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», «Αρχιμάστορας Σόλνες», «Νιζίνσκι, η προφητεία της φωτιάς», σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Λάλου και φέτος τον βλέπουμε στη Θεσσαλονίκη στην παράσταση «Κάποιος να με προσέχει» του Φρανκ Μακγκίνες σε σκηνοθεσία Αθανασίας Καραγιαννοπούλου.

Κείμενο/Αρχισυνταξία: Παπαδανιήλ Ελπίδα

Τεχνική Επιμέλεια: Μαρκάκης Ευριπίδης