ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΣΤΟ DRIVE PARK ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ
ΤΡΙΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 20:00μμ
Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα όσο και εντυπωσιακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ στο drive park, στο Νέο Ρύσιο. Όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ομάδα που κέρδισε τον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό f1inschools και την παγκοσμίως γνωστή και καταξιωμένη ART (Aristotle’s Racing Team) του ΑΠΘ. Θα γίνει ενημέρωση για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε μικρή ηλικία, την ενασχόληση με το μηχανοκίνητο στο λύκειο ή στο Πανεπιστήμιο. Μία εκδήλωση που θα δώσει σε όλους σωστή πληροφόρηση για το αγωνιστικό #karting , το #f1inschools και τους διαγωνισμούς #formulastudent, με διαδραστικές κληρώσεις πολλών δώρων στους συμμετέχοντες.

Guest καλεσμένος ο γνωστός Tik Toker και λάτρης Formula 1 Mike Dokas. https://www.instagram.com/reel/CwFZGIDIr_V/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng%3D%3D 

Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερα….

Η εκδήλωσή μας στοχεύει για την προώθηση του διαγωνισμού F1 in Schools σε εφήβους, μια πρωτοβουλία που εμπνέει τα νέα άτομα στους τομείς της μηχανικής, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για εμάς να συνδεθούμε με συνομηλίκους, να αναδείξουμε την αφοσίωσή μας στον τομέα STEM και επιχειρηματικότητας και να ευαισθητοποιηθούμε για τον διαγωνισμό στον οποίο εκπροσωπούμε την Ελλάδα σε παγκόσμιο επίπεδο.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η πίστα Drivepark θα παρουσιάσει το αγωνιστικό karting, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να νιώσουν την αδρεναλίνη της πίστας από πρώτο χέρι. Επιπλέον, η Aristurtle Racing Team θα είναι εκεί, επιδεικνύοντας το μονοθέσιό της Formula Student και προσφέροντας πληροφορίες για την πρωτοβουλία των φοιτητών-μελών της.
Έχουμε ετοιμάσει διάφορους διαγωνισμούς με συναρπαστικά βραβεία, εξασφαλίζοντας μια διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες. Καθώς ετοιμαζόμαστε για το ταξίδι μας προς τον Παγκόσμιο Τελικό του F1 in Schools στη Σιγκαπούρη το παρόν event θα είναι και το τελευταίο της ομάδας μας AEOLOS πριν την αναχώρησή της για τους παγκόσμιους τελικούς της Σιγκαπούρης.

Η ομάδα AEOLOS είναι μια ομάδα μαθητών με πάθος για την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, τα μαθηματικά (STEM), την επιχειρηματικότητα, αλλά και τη Formula 1. Είναι ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της στους Παγκόσμιους Τελικούς του διαγωνισμού F1 in Schools που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2023 και θα συγκεντρώσει τις καλύτερες ομάδες όλου του κόσμου.
Η AEOLOS δημιουργήθηκε από τους Anatolian Racers του Κολλεγίου Ανατόλια, που αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό F1 in Schools 2022, και τη GForceXanthi του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης που κατέκτησε την 4η θέση στους Πανελλήνιους Τελικούς.
Ο διαγωνισμός F1 in Schools προκαλεί μαθητές ηλικίας 9-19 ετών να σχεδιάσουν, να κατασκευάσουν, να δοκιμάσουν και να αγωνιστούν με μινιατούρες αυτοκίνητα F1, δοκιμάζοντας και εφαρμόζοντας παράλληλα στρατηγικές μάρκετινγκ, μεθόδους διαχείρισης έργου και συνδυάζοντας ακόμη περισσότερους τομείς. Στόχος του διαγωνισμού είναι να εμπνεύσει τους μελλοντικούς μηχανικούς και επιχειρηματίες, καλλιεργώντας τις χρήσιμες δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για τους τομείς της μηχανικής και του χώρου της επιχειρηματικότητας.
Η μαθητική ομάδα AEOΛOS εργάζεται σκληρά εδώ και μήνες για να σχεδιάσει και να κατασκευάσει το αυτοκίνητό της, να δημιουργήσει το πλάνο του μάρκετινγκ και επιχειρηματικά σχέδια και να προετοιμαστεί για τον επερχόμενο διαγωνισμό. Η ομάδα είναι ενθουσιασμένη που θα παρουσιάσει τη σκληρή δουλειά της και θα εκπροσωπήσει τα σχολεία και τη χώρα της σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Προηγούμενο άρθροΗ ΙΩ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ
Επόμενο άρθροΕΥΡΥΔΙΚΗ & ΜΠΛΕ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.