Άρης Λεμπεσόπουλος, “Τίποτα δεν μου χαρίστηκε…”

Συνέντευξη του σπουδαίου ηθοποιού Άρη Λεμπεσόπουλου στην Ελπίδα Παπαδανιήλ με αφορμή την θεατρική παράσταση “Οικόπεδα με θέα”..

 

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη του σπουδαίου ηθοποιού με αφορμή την πολύ πετυχημένη θεατρική παράσταση “Οικόπεδο με θέα”.

Το βραβευμένο με Pulitzer έργο του Ντέιβιντ Μάμετ, μετά την απόλυτη επιτυχία στην Αθήνα, έρχεται και στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Κολοσαίον για λίγες παραστάσεις. Οι ήρωες αυτού του ρεαλιστικού και δηκτικού έργου, “Οικόπεδα με θέα”, ανταγωνίζονται μεταξύ τους σκληρά… “όλα εναντίων όλων”…. θα κάνουν τα πάντα, νόμιμα ή μη, για να πουλήσουν τα περισσότερα ακίνητα και να κλείσει η συμφωνία με πάση θυσία….

Ο Γιάννης Μπέζος, ο Άρης Λεμπεσόπουλος, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο Μάκης Παπαδημητρίου μαζί με τους Γιάννη Δρακόπουλο, Γεράσιμο Σκαφίδα και Μάριο Μαριόλο, ανεβαίνουν στη σκηνή του θεάτρου Κολοσσαίον  για να υποδυθούν τέσσερις απελπισμένους μεσίτες που ανταγωνίζονται χωρίς ηθικούς φραγμούς με μότο τη φράση “Πάση θυσία να κλείσει η συμφωνία”. Σκηνοθέτης της παράστασης ο ταλαντούχος Νικορέστης Χανιωτάκης, η μετάφραση είναι του Αντώνη Γαλέου και η πρωτότυπη μουσική του Γιάννη Μαθέ.